Pass

Yurt dışında yaşayan vatandaşlar için halkoylaması takvimi belli oldu. 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halkoylaması için yurt dışındaki vatandaşlar gümrük kapılarında 27 Mart-16 Nisan, yurt dışında 27 Mart-9 Nisan tarihleri arasında oy kullanabilecek.

Yüksek Seçim Kurulunca (YSK), 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği halkoylamasına ilişkin hazırlanan takvim Resmi Gazete ‘de yayımlandı.

YSK tarafından yayımlanan takvime göre ilk olarak yurt dışı seçmen kütüğü 18 Şubat 2017 tarihinde YSK'nın internet sitesi adresinden ilân edilecek.

Daha sonra ise yapılacak itirazlar 26 Şubat 2017 tarihinde Türkiye saatiyle 17:00'de sona erecek. Yurt dışı seçmenler için, oy kullanacakları temsilciliklerle ilgili tarihler ve yer bilgileri de 10 Mart 2017 tarihinde YSK'nın internet sitesi adresinden ilân edilecek.

27 MART’TA OY VERME İŞLEMİ BAŞLAYACAK

11 Mart 2017 tarihinde ise gümrük kapılarında kullanılacak araç ve gereçler ilgili seçim kurullarına gönderilmeye başlanacak.

27 Mart 2017 tarihinde gümrük kapılarında ve yurt dışı temsilciliklerinde oy verme işlemine başlanacak. 9 Nisan 2017 tarihinde ise yurt dışı temsilciliklerinde oy kullanma işlemi sona erecek. Gümrük kapılarında oy verme işlemi ise 16 Nisan’a kadar devam edecek.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2040
15.02.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın