Pass

Saadet Partisi ( SP) Çaycuma İlçe Başkalığı 5. Olağan Kongresi Çaycuma Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Tek adayla gidilen kongrede mevcut İlçe Başkanı Burak Erol güven tazeledi.

Kongreye; SP Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, Çaycuma Belediye Başkanı, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, SP Bartın İl başkanı Ünal Yurtbay, SP Zonguldak İl Müffettişi Nevzat Püren, Miletvekili Adayı Yusuf çetin, Memur Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç, GMİS Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir, Zonguldak AGD Başkanı Enes Şenol ve çok sayıda partili katıldı.

Divan başkanlığını Mehmet Özmekik’in yaptığı kongrede mevcut Başkan ve kongrenin tek adayı Burak Erol şunları söyledi; “Takdir ettiğiniz gibi ülkemiz şu anda çok süreçten geçiyor. En son 15 Temmuz darbe girişiminden sonra herkes anladı ki siyasi partilerin ülke için önemli bir olduğu ve organizasyondur. Her ne düşüncede olursa olsun, hepimiz aynı bahçenin gülleriyiz. Kongreler siyasi partiler için bir dönüm noktasıdır, düğünüdür. Düğünümüze geldiğinizi için teşekkür ediyorum. Saadet Partisi olarak Milletvekilliğine ve Belediye Başkanlığına talibiz. Belediye Başkanlığının en büyük rakibi biziz. İnşallah milli görüş tekrar ülkenin iradesini ele alacaktır. Bu vesile ile kongremize katılan ve mesaj yollayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

SP Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ ise konuşmasının çoğunda başkanlık sistemi üzerinden hükümeti eleştirdi.

Ağdağ; “Partimize gazete kupürleri ile dava açtılar, partimizi kapattılar. Hocamızı siyasetten yasakladılar. Önünü kesmek için her yola başvurdular. Ama ayaktayız, hocamızın yaktığı meşale ile yürüyoruz. Bu getirilmek istenen Anayasa mahsurlu ve problemli. Bizim anladığımız kadarı ile çok güçlü bir yürütme organı teşekkül ettireceksiniz. Ama çok güçlü bir yürütme organı doğru denetlenmezse, bunun içinde yasamanın ve diğer denetleme unsurlarında düzenlemeler yapılmazsa ülkenin başına bela olur. Bizler ülkenin lehine ne karar alınacaksa yanında olduk. Ülke aleyhinde olan her şeyin karşısında olacağız. Allah rızası kazanmak için yapıyoruz. Ahrette hesabını vereceğimizi bildiğimiz için yapıyoruz. Genel Başkanımız onaylanacak yeni Anayasanın sakıncalı olduğunu tüm teşkilatlara sözlü ve yazılı olarak bildirmiştir. Anayasa değişikliği bir ihtiyaçtır. Ama 80 Anayasa sı bir darbe üründür. Elinizde fırsat varken sizde böyle yapmayın. Gelin bu işi topluma yayarak zamana bırakarak makul ölçülerde herkesin kabulleneceği bir Anayasa yapın. Bütün verileri bir kişide toplayıp, onu kontrolsüz ve kendi başına bile bela olabilecek bir iş yapmayın şeklinde uyarılarda bulunduk. Mevcut hali ile Anayasa değişikliğine ‘Evet’ diyemeyiz. Derdimiz kin, husumet değil. Hakkın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. ‘Hayır’ diyenler PKK ile eşdeğer tutuluyormuş. Bu ne saçmalık. Şimdi, PKK ‘Allah birdir’ derse, Biz PKK öyle dedi diye, ‘Allah iki mi’ diyeceğiz. Biz bildiğimiz doğruları anlatacağız. Bu Anayasa teklifine rızamız yok” diye konuştu.

Yapılan oylamada sonunda yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Başkan Burak Erol, Asil Üyeler, Engin Zeren, Murat Akça, İsmail Kavak, Mustafa Hatıl, Seyfettin Aydemir, Erkan Ketboğa, Aydın Yazıcı, Vedat Kavak, Osman Aydın ve Cevdet Muslukal.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3772
19.02.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın