Pass

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu 16 Nisan tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı sistemi anayasa değişikliği halkoylaması öncesi askıya çıkarılan seçmen listeleri ile ilgili olarak vatandaşlara uyarıda bulunup eksiklerin ve yeni kayıtların tamamlanması çağrısında bulundu.

Çolakoğlu; “Bildiğimiz gibi 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan halk oylamasında oy kullanacak seçmen listeleri 18 Şubat 2017 günü muhtarlıklarımızda askıya çıkmış olup 26 Şubat 2017 günü saat 17.00 kadar askıda kalacaktır. 1 Kasım 20158 seçimlerinden sonra ilimizde taşınanlar, il içinde adres değişikliği yapanlar, askerlik görevini tamamlayıp evine geri dönenler, 18 yaşına girenler, herhangi bir kısıtlayıcı durumu ( mahkûmluk vs. ) olup durumunda değişiklik olanlar, ilimize okumaya gelen üniversite öğrencileri başta olmak üzere tüm halkımızın 18-26 Şubat tarihleri arasında askıya çıkacak seçmen listelerini kontrol etmesi ve kaydı yoksa veya bir eksiklik varsa gereken düzeltmeleri yapması gerekmektedir. Yığılmaları önlemek için son günlere bırakılmaması gerekmektedir. Unutmayın oy kullanmak bir vatandaşlık görevidir.

Seçmen listelerinde kaydınız olup olmadığını şu yöntemler ile kontrol edebilirsiniz;
Şubat 2017 tarihleri arasında bağlı bulunduğumuz muhtarlıkta askıda bulunan seçmen listelerinden. www.ysk.gov.tr internet adresinde bulunan Seçmen Sorgulama Uygulamasından. E-Devlet kapısı sitesinden.

Kaydınız yoksa veya bilgilerinizde eksiklik varsa; evde ikametgah edenler ve evde ikametgâh eden üniversite öğrencileri; oturdukları konutun elektrik, su, telefon, doğalgaz abonelik sözleşmesi veya faturası veya noter tastikli kira sözleşmesi gibi belgelerle birisi ile bağlı bulundukları ilçe nüfus müdürlüğüne başvururlar. Oradan aldıkları imzalı ve onaylı belgeler ile ilçe seçimkuruluna başvururlar.

Üniversite öğrencileri olup ilimizde devlet veya özel yurtlarda kalan ve oyunu Zonguldak’ta kullanmak isteyen öğrencilerimiz ise öğrenim gördükleri okuldan, o okulun öğrencisi olduklarına dair alacakları belge ve yurt müdürlüklerinden, yurtta kaldıklarına ilişkin alacakları belgeler ile kaldıkları yurdun bulunduğu ilçedeki nüfus müdürlüklerine bizzat başvururlar ve alacakları onaylı ve imzalı belgeler ile ilçe seçim kuruluna başvururlar.
Gerekli bilgiyi muhtarlıklardan www.ysk.gov.tr internet adresindeki yurt içi seçmen bölümünden, ilçe nüfus müdürlüklerinden ve il/ilçe teşkilatlarımızdan alabilirsiniz” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2643
21.02.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın