Pass

İlki 22-23 Mayıs 2014 tarihlerinde Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından Çaycuma Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde düzenlenen “Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi” (MESTEK)’in 4. sü 11-13 Mayıs 2017 tarihleri arasında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde Burdur’da gerçekleştirildi. Alanının en önemli kongrelerinden biri olan MESTEK’in 4. sü 32 farklı üniversiteden toplam 97 bildiri ile gerçekleştirildi. 

Kongre kurucu koordinatörü ve Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı düzenlenen kongreye davetli olarak katıldı. Kongre açılışında kendisine katılım ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı MESTEK ‘in meslek yüksekokulları açısından gerek sosyal gerekse teknik bilimlerin gelişimi açısından oldukça önemli olduğunu ve kongrenin sürdürülebilir olmasının gerekliliğini vurguladı. Ayrıca böylesine başarılı bir kongreye Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu olarak öncülük etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadığını ifade etti. Son olarak kongrenin düzenlenmesi aşamasında, başta Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Doç. Dr. Hüseyin Dalğar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Kongrenin 5. sinin 2018 yılında tekrar Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından Uluslararası olarak düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Haber. EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2457
16.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın