Pass

Eğitim Bir Sen Çaycuma Temsilciliği tarafından sendika üyesi Murat Yangın’ın çektiği fotoğraflardan oluşan sergi öğretmen evi önünde açıldı.

Doğa ve hayvan fotoğrafların yer aldığı sergi büyük ilgi götürürken İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Eğitim Sen Çaycuma İlçe Başkanı Ersoy Salman ve yönetim kurulu üyeleri de sergiye katılarak destek verdi.

Eğitim-Bir-Sen Çaycuma olarak sanata ve sanatçıya çok büyük değer verdiklerini belirten Ersoy Salman; “Burunkaya İlkokulu Sınıf Öğretmeni değerli üyemiz Murat Yangın'ın çektiği fotoğraflardan oluşan "Yaratılanı sev yaratandan ötürü" temalı fotoğraf sergisiyle kültürel faaliyetlerimize bir yenisini daha eklemiş bulunuyoruz. Üyelerimizin yapacağı sosyal, sanatsal ve kültürel etkinlikleri destekliyoruz. Eğitim-Bir-Sen Çaycuma olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz önümüzdeki zamanlarda artarak devam edecektir. Bu itibarla kıymetli Murat Yangın öğretmenime, "Yaratılanı sev, yaratandan ötürü" fotoğraf sergisi için her birinin ayrı bir hikâyesi olan, uzun emekler sonucu çektiği fotoğraflardan dolayı çok teşekkür ediyor; sanat hayatında üstün başarılar diliyorum” d iye konuştu.

Burunkaya İlkokulu Sınıf Öğretmeni Fotoğraf Sanatçısı Murat Yangın 2009 yılından beri fotoğraf çektiğini ifade ederek; “Fotoğraf çekmek bana terapi gibi geliyor. Herkese tavsiye ediyorum. İlk sergimi böyle anlamlı bir günde gerçekleştirdim. İnsanları fotoğraf çekerken çok iyi bir makine olması gerektiğini düşünüyorlar. Ancak yanılıyorlar. Herkes cep telefonu dâhil en küçük makine bile fotoğraf çekebilir. Fotoğraf çekmek insanların doğaya bakış açısını değiştiriyor. Bu vesile ile sergime katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2565
19.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın