Pass

Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Perşembe Beldesi’nde 50 yıldır esnaflık yapan Necla Çağlayan’a teşekkür plaketi verdi.

Perşembe Beldesi’nde 50 yıl önce konfeksiyon ve tuhafiye üzerine işyeri açan ve günümüze kadar devan ettiren 70 yaşındaki Necla Çağlayan’ın hem Annelerin Gününü kutlamak hem de hizmetlerinden ötürü teşekkür etmek için Kandemir, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Durdu ile işyerinde ziyaret etti.

Uzun yıllar ekonomiye verdiği katkılardan dolayı Çağlayan ailesine teşekkür eden Kandemir; “Anneler Günü çeşitli etkinliklerle bir haftadır kutlanıyor. Bu işyerinde olmamızın ayrı bir nedeni var. 1968 yılında burası faaliyete geçti. O günden bu tarafa hiç ara vermeden üretkenliği devam ediyor ve edecek. Bu anlamda Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak Necla ablamızı manevi bir değere hatırlamak istedik. Kendisine şükranlarımı sunuyorum, buraya verdiği emeklerler birlikte 4 evlat ve torunlar yetiştirmiş. Onları en iyi şekilde hayata hazırladı. Sizi gibi esnaf bizim için nadide çiçekler gibidir. Sizleri bir 50 yıl daha aramızda görmek istiyoruz” diye konuşarak Necla Çağlayan’ın elini öpüp plaketini verdi.

Duyarlı davranışından dolayı Kandemir’e teşekküre eden Çağlayan sağlığı elverdiği sürece işyerinde çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3277
20.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın