Pass

Çaycuma Barbaros Kutlutaş Ortaokulu’nun düzenlediği Çaycuma, Devrek ve Gökçebey ilçelerindeki ortaokulların katıldığı ‘İngilizce Hikâye Okuma Yarışması’nın ödül töreni Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Törene Çaycuma İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Yılmaz, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Sunumun İngilizce ve Türkçe olarak yapıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Barbaros Kutlutaş Ortaokulu Müdürü Harun Toksoy konuşmasında şunları söyledi; “Bizim buradaki ana hedefimiz ilçeler arasındaki kaynaşmayı sağlamaktı. Tabi ki birinci olmak güzel bir şey, bilmek güzel bir şey ama en güzeli bilgiyi paylaşmak. Biz burada bilgiyi paylaşabiliyorsak daha da önemlisi kaynaşabiliyorsak ne mutlu. Bugün Gökçebey, Devrek ve Çaycuma hep beraberiz. Çocuklarımız, öğretmenlerimiz, müdürlerimiz hepimiz buradayız. Bizim hedeflediğimiz zaten nokta buydu. Birbirimizi tanımak, tanışmak, kaynaşmak ve bu tür yarışmaları, sosyal etkinlikleri devam ettirmekti. Bu vesileyle Devrek ve Gökçebey'den katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Simge Oral’in seslendirdiği İngilizce şarkının ardından 6’ncı sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu dans gösterisi izlendi. Işın Sude Tarın adlı öğrencinin İngilizce şarkısının ardından 7’nci sınıf öğrencilerinin hazırladığı step dans gösterisi sergilendi. Okulun İngilizce Öğretmeni Belgin Albuz, okulun Müzik Öğretmeni Tülay Deniz Çakar’ın çaldığı keman eşliğinde İngilizce bir şarkı seslendirdi. Dereceye giren öğrencilere ödülleri verilerek katılan okullara teşekkür belgesi takdim edildi.

Son olarak yarışmada emeği geçen öğretmen ve destek sağlayan sponsorlara teşekkür edildi.

Haber. EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3168
24.05.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın