Pass

Çaycuma ilçesinde, geçen yıl ırmakta boğularak hayatını kaybeden 14 yaşındaki Bertuğ Altuğ, mezarı başında arkadaşları tarafından dualarla anıldı.

Olay, Çaycuma ilçesi Kayıkçılar köyü mevkisinde geçen yıl meydana gelmişti. 14 yaşındaki Bertuğ Altuğ, 4 arkadaşı ile birlikte Filyos ırmağına girmek istedi. Altuğ, bir süre sonra gözden kayboldu.     Olay yerine gelen Çaycuma Belediyesi itfaiye ekipleri ve AFAD ekipleri Altuğ'un cansız bedenine ulaştı. Aradan geçen 1 yılın ardından Altuğ'un arkadaşları vefalı bir davranış yaparak Altuğ'u dualar eşliğinde mezarı başında andılar.

Cami imamı Siyami Biçici öncülüğünde bir araya gelen gençler, arkadaşlarının mezarına gitti. Mezar başında Kur'an-ı Kerim okuyan gençler arkadaşları için dua etti. Biçici, "Sizin ve benim ortak fikrim olarak siz 9 Ağustos tarihini benden iyi hatırladınız. Bertuğ'un ölüm yıl dönümü hocam bende sizlere mezarı başına gidip Kuran-ı Kerim okuyalım mı dediğimde sizlerde hep birlikte "evet" dediniz. Bu 9 Ağustos 1 yıl önce bu evladımızı çocuk yaşta sizlerin arasından ayrıldı ve Rabbimize kavuştu. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.

Mezara gelen acılı baba Sezer Altuğ da, "Geçen sene bugün 9 Ağustos'ta oğlum Bertuğ Cemre Altuğ'u kaybettim. Okul arkadaşları, mahalle arkadaşları, hocamız sağ olsunlar gelip Kur'an-ı Kerim okudular. Hepsinden Allah razı olsun" diye konuştu.

Kur'an-ı Kerim'in ardından Altuğ'un arkadaşları mezara çiçekler koyarak dua ettiler.

Haber: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2743
09.08.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın