Pass

Çaycuma ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin devam ettiği belirtildi.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, oda ve KOSGEP işbirliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin devam edeceğini söyledi. Kursa 30 kişinin katıldığını, gösterilen ilgiden memnun olduğunu ve kursiyerlere eğitimlerinin ardından sertifika verileceğini belirten Sarsık, ”Kursumuz geçtiğimiz hafta itibari ile başlamış olup 30 kursiyerin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Yoğun bir başvurunun ardından kursa katılma hakkı kazanan 30 kursiyer yeni iş kurabilmek adına kursa katılıp sertifikalarını alacaklar. Aralıklarla gerçekleştirilen Kurslarımız bir önceki Eğitimlerde olduğu gibi ilçemize ve bölgemize faydalı olacaktır. Kursun amacına uygun, yeni iş yerlerinin açılacağına inanıyorum. Eğitime katılan bütün kursiyerlere başarılar diliyorum” dedi. 

Çaycuma ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimlerini uygulamalı olarak veren Kurs Öğretmeni Hülya Pekdemir, kursun verimli geçtiğini belirtti, Pekdemir; “Kurslarımız düzenli bir şekilde devam etmektedir, İş sahibi olmak isteyen, kendi işyerlerini kurmak için kursumuzdan faydalanan arkadaşlara şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum, Kursa Bayanların daha yüksek oranda katılması dikkat çekiciydi, ayrıca bizlere bu imkânı sağlayan Çaycuma Ticaret ve Sanayi odası yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2439
11.08.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın