Pass

Çaycuma Türk Hava Kurumu (THK) Başkanlığı, Çaycuma Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu ile Çaycuma Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü işbirliğince Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan 12 öğrenciye “Model Uçak Yapım Kursu” açıldı.

Çaycuma Gençlik Merkezi’nde açılan kursu; Türk Hava Kurumu Çaycuma Şube Başkanı Şükrü Güner, Çaycuma Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy ile Çaycuma Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Mesut Özmekik ziyaret etti.

THK Çaycuma Şube Başkanı Şükrü Güner havacılığı sevdirmek için imkânları ölçüsünde çalıştıklarını ifade ederek; “Kurum olarak öncelikli hedefimiz havacılığı tanıtmak, havacılığın sevilmesine katkı sağlamaktır. Bu vesile ile havacılıkla erken yaşlarda tanışmanın havacılığı bir hobi yâda bir meslek haline getirmek için önemli olduğuna inanıyorum. Model uçak yapım kursundaki birinci amacımız da çocuklarımızı erken yaşlarda havacılıkla tanıştırmak ve havacılığı bir hobi haline getirmelerine yardımcı olmaktır. Bu kursun açılmasında desteği olan Sayın Kaymakam’ımız Serkan Keçeli’ye, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürümüz Oktay Aksoy’a ve Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Mesut Özmekik’e teşekkür ederim. Kursumuz çocuklarımıza ve ilçemize hayırlı olsun ”diye konuştu.

Güner, ayrıca kursu bitiren gençleri Eskişehir’de bulunan İnönü Türk Hava Kurumu Eğitim Merkezi’ne götüreceklerini söyledi.

THK Çaycuma Şube Başkanlığı’nın model uçak açma kursu talebini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Çaycuma Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Oktay Aksoy; “Kursumuza ait tüm araç gereçleri THK Çaycuma Şube Başkanlığı temin etmiştir. Çocuk Evleri Sitesi öğrencilerimizin katılımı ile açtığımız kurs hafta sonları olmak üzere 4 hafta sürecektir. Kursumuzda çocuklarımızın havacılık konularında bilgi sahibi olmaları amaçlanmıştır. İnşallah bu sayede ileride havacılık ile uğraşacak çocuklarımız yetişecektir. Bu kurs ilk adım olmuştur. Kurs sonunda tekrar çocuklarımızı ziyaret edip uçakları hep birlikte uçuracağız” diye konuştu.

 

Çaycuma Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Mesut Özmekik çocuklara havacılık ile ilgili farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyleyerek; “Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘İstikbal Göklerdedir’ ilkesi gereği milli değerlere bilinçli gençler yetiştirmek doğrultusunda, boş zamanlarını da en iyi şekilde değerlendirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları düşüncesi ile bu etkinliğe katılım sağladık. İnşallah hayırlara vesile olur” dedi.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3046
11.11.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın