Pass

40 yaş üstü profesyonel ve amatör futbolcuları yeniden yeşil sahada buluşturan Türkiye Veteranlar Futbol Ligi Batı Karadeniz gurubunda mücadele eden Çaycuma Veteranlar Spor 2017-2018 sezonu ilk maçında fark yarattı.

Türkiye Veteranlar Futbol Turnuvasında Batı Karadeniz gurubunda ilk haftayı maç yapmadan (Bay) geçiren Çaycuma Veteranlar Spor takımı bir haftalık aranın ardından Bartın (BASAD) Veteranlar takımını yenerek ilk maçında üç puan aldı. Karşılaşma öncesi Puanı bulunmayan iki takım Çaycuma Şehir Stadında karşı karşıya geldi. Müsabakaya etkili başlarken, ilk yarıyı Gürkan'ın attığı golle kapatan Çaycuma Veteranlar Spor takımı ikinci yarıda oyuna giren Teoman’ın attığı üç golle fark yaptı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan ve ikinci yarıda atılan 3 golle mücadeleyi tamamlayan Çaycuma Veteranlar Spor takımı sahadan 4-0 galip ayrılan taraf oldu. Bu skorun ardından Çaycuma Veteranlar ilk puanını hanesine yazdırarak Ligde 3.sıraya yerleşti. Centilmence tamamlanan maç öncesi iki takım Futbolcu ve yöneticileri Fotoğraf Karesinde buluştu.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Çaycuma Veteranlar Spor kulübü başkanı Erol Ünlü takımın galibiyeti ve performansından memnun olduğunu ifade etti, Ünlü; “ilk haftayı maç yapmadan geçirdik, ilk maçımızda sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldığımız için çok mutluyum. Sahamızda seyircimiz önünde ilk oynadığımız maç iki takımında centilmence mücadelesi ile sonuçlandı. Galibiyeti Çaycuma’mıza armağan ediyoruz, Batı Karadeniz gurubunun en iyi takımlarından biriyiz, aldığımız bu galibiyette bizleri destekleyen seyircilerimize ve bizlere çim sahanın tahsisi konusunda yardımcı olan Çaycuma İlçe Gençlik ve Spor müdürümüz Şendoğan Kaya’ya hassaten Teşekkür ediyorum, Belki biraz erken ama Şampiyonluğun en büyük adayı Çaycuma Veteranlar takımıdır. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2885
13.11.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın