Pass

2013 Yılında kurulan kısa adı ZONDEF olan Zonguldak Dernekleri Federasyonu her geçen gün Zonguldak’ın değerlerini tanıtmaya devam ediyor.

ZONDEF bünyesinde 12 komisyonla faaliyetlerini sürdüren ZONDEF 12 Kasım Pazar günü hem 39.Vodofone Halk koşusuna tam kadro katılım sağladı özellikle Zonguldaklı gençlerin sahip çıkması gelecek açısından umut verdi. Aynı gün Bitlis Platformunun düzenlemiş olduğu kardeşlik kahvaltısına yönetim kurulu olarak katılım sağladılar. Sonrasında gençler ZONDEF Dostluk turnuvasına devam ederken ZONDEF yönetim kurulu da taziye için Muş Derneğini ziyarette bulundular. Ardından ZONDEF yönetim kurulu, ZONDEF gençlik komisyonu ve birçok Zonguldaklı TÜYAP’ta ki Zonguldaklı yazarları ziyaret ettiler. Değerli yazarlarımızdan Metin Köse, Ozan Bodur, Hasan Akbaş, Ahmet yaşar Akkaya ve Vacit Kelebek’i ziyaret ettiler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ZONDEF Genel Başkanı Gurbet Altay; “bizler ZONDEF olarak Kültür ve Sanat komisyonu, Gençlik, Spor Komisyonu ve toplamda 12 komisyonlarla 2017 ve 2018 planlamasını yaptık.2018 sloganımız olan “biz birlikte daha güçlüyüz, şimdi proje zamanı…” söylemini yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Öncelikle şunu belirtmek isterim 20 Federasyonun birlik olduğu ve Birleşmiş Milletlerde (BM) masası olan tek sivil toplum kuruluşu olan Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşu (KASTOB) 18-26 Kasım’da Beylikdüzü etkinlik alanında Karadeniz Festivalinde Zonguldak da olacaktır. Her günde ayrı ayrı Federasyonlarımızın yöresel sanatçılarıyla Zonguldaklılara seslenmeye çalışacağız.18 Kasım’dan itibaren her gün bizler Beylikdüzü’nde olacağız ve 26 Kasım’da da Zonguldaklı sanatçılarımız sahne alacaklar. Bizler her daim bu bayrağı dalgalandırmaya çalışacağız. İstanbul’da ve bu haberi okuyan Zonguldak sevdalılardan da tek isteğimiz bizleri dolayısı Zonguldaklıları yalnız bırakmasınlar. Çok yakın zamanda Zonguldak ve Zonguldaklılar için birçok projeleri duymaya başlayacaksınız. Bizler sanatı, kültürü, genci, yaşlısı, erkeği bayanı ile Zonguldak için çalışmaya devam edeceğiz. Bizler Türkiye’nin artık her yerindeyiz…” dedi. Birçok projeleri planladıklarını belirten Altay, yakın zamanda da bunları bir, bir görmeye başlayacağız. Önemli bir gelişme olan Karadeniz Festivaline İstanbul Beylikdüzü’nde 18-26 Kasım’da bekliyor özellikle de 26 Kasım’da Zonguldaklı sanatçıları izlemeye, Zonguldak yöresel ürünler için bekliyoruz.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2770
14.11.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın