Pass

Çaycuma İkinci Bahar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından dernek yararına dayanışma yemeği düzenledi.

Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe; AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vergi Dairesi Müdürü Melek Çelebi, Çaycuma önceki Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Huzur evi Müdür Vekili Kenan Mısırlı da katıldı.

Çaycuma İkinci Bahar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gülsan Geldi yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi; “Derneğimiz 2010 yılında kuruldu. Huzur evimizde bulunan yaşlılarımız, yetiştirme yurdu ve çocuk sevgi evlerinde bulunan çocuklarımıza yardım etme ve sosyal anlamda girişimlerine katkı sağlama maksadıyla kurulmuş bir dernektir. Derneğimiz siz yardım sever vatandaşlarımız sayesinde büyüyen ve daha fazla çocuk ve yaşlıya ulaşmaya açık bir dernektir. İçinden geçmiş olduğumuz bu dönemde daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı saygı ve sevgilerimizi sunuyor daha başka büyük etkinliklerde bir arada olmayı arzu ediyorum” dedi.

Başkan Geldi, derneğin yönetim kurulu üyeleri Gönül Gülşen, Engin Zeren, Selvi Çolakoğlu ve Asiye Kınıcı ile huzurevi sakinleri ve davetliler ile tek tek ilgilendi. Canlı müzik eşliğinde huzur evi sakinleri ile vakit geçiren konuklara huzur evi yönetimi teşekkür etti.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2736
19.11.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın