Pass

Zonguldak Havalimanından 26 Mart 2017 tarihinde başlayan Almanya Duesseldorf uçak seferleri 19 Kasım 2017 tarihi itibari ile sona erdi.

Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin; “Bu sezon Dortmunt ve Duesseldorf’tan yapılan toplam sefer sayısı 120 gidiş, 120 geliş olmak üzere 240’dır. Bu uçaklarda bu sezon toplamda kötü hava şartları nedeniyle 3 tane uçak inemedi. Hiçbir şekilde yolcu mağduriyetine sebebiyet vermeden Ankara’ya iniş yaptı. Bu kötü hava şartları tüm havalimanlarında zaman zaman yaşanıyor. Bunlarla ilgili ileriki günlerde daha detaylı açıklamalarda bulunacağız. Havalimanı ile ilgili gelişim planlarının ne şekilde yapıldığını, nelerin hangi zaman diliminde yapılacağını basına aktaracağız. Toplamda 2017 yılında gerçekleşen yolcu sayısına baktığımız zaman 24 bin gelen ve giden yolcu olmuştur. 2018 yılımın uçuş planı Germania Havayolu şirketi tarafından ilan edildi. Bilet satışları yapıldı. İlave yapılacak planlamalar var. 2018 yılının daha verimli, daha iyi gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz. Bu havalimanı Bati Karadeniz için bir ihtiyaç. Dışarıya açılan tek havalimanı kapısı. Burası ile ilgili bilgi gerektiği zaman biz zaten vermekteyiz. Sadece şirketi ilgilendiren konularında basın yolu ile ilan edilmesi hiçbir anlam ifade etmeyeceği aynı zamanda ticaret hayatına aykırı bir bilgi akışının doğru olmayacağı kanaati ile vermemekteyiz. Bazı kesimler bunu art niyetli olarak değerlendirip, havalimanı ile ilgili değişik şeyler yansıtıp, insanlarda kafa karışıklığı yaratmaya çalışmaktadırlar. 2009 yılında başlattığımız yurt dışı seferlerin rantabl olmasını havayolu şirketi tespit ediyor. İç hat ile ilgili Vali, Kaymakam ve bizlerinde Başbakanlık ve Bakanlık düzeyinde girişimleri var. Bütün mesele bölgede yurt içi seferleri mesafesinin kısa olması.. Bizim amacımız daimi bir iç hat seferlerinin başlamasıdır. Bu konuda çalışmalar devam ediyor. Olumlu gelişmeler olacağından eminim. Gurbetçilerimizin bize göstermiş olduğu yakınlık için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ZONHAV Yönetim Kurulu Üyesi Recep Kâhya ise son uçuşta gelen ve giden yolcu sayısında bir yoğunluk olduğunu ifade ederek; “Havaalanımızı tercih eden hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Burada gerçekten güzel bir ekip var. Hizmetleri seri bir şekilde yapıyorlar. Uçağın iniş ve kalkışı arasındaki süre 1 saati bulmuyor. Bu konuda hem uçuş ekiplerinin hem de havaalanı personelimizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki günlerde bugüne kadar geline süreç ve hedeflerimiz hakkında bir açıklama yapılacaktır” diye konuştu.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 5228
19.11.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın