Pass

Yeni kurulan Çaycuma Veteranlar Spor Kulübü Başkanı Erol Ünlü, Teknik Direktör Ali Köktürk, Genel Kaptan İlker Soylu, Kaptanlar Mehmet Sadık Soysal, Bülent Güler ve Basın Sözcüsü Ercan Karakuş ile birlikte Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli’yi ziyaret ederek kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Futbolun güzel bir spor olduğunu ve ilçede de gelişme gösterdiğini ifade eden Kaymakam Keçeli; “Manevi olarak güzel şeyler yapıyorsanız. Bu bile ilçe için çok önemli. Amatör spor kulüplerin deki gençlere kavga etmeden de sporun da yapılabileceği konusunda örnek olabilirsiniz” diye konuştu.     

Bartın Veteranlar spor ile yaptıkları ilk maçtan 4-0 galibiyetle ayrılan takımı tebrik ederek başarılar dileyen Keçeli; “Nazar değmesin inşallah” dedi.

Kulüp Başkanı Ünlü yeni kurulmasına rağmen takıma Çaycumalıların büyük ilgi gösterdiğini ve ilk maçta seyirci sayısının olduktan yüksek olduğunu ifade etti. Başkan Ünlü kulüp adına Kaymak Keçeli’ye desteklerinden dolayı kahve fincanı takımı hediye etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2231
21.11.2017



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın