Pass

Önceki gün tedavi gördüğü Çaycuma Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybeden Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Zekai Kamitoğlu’nun babası, bölgede uzun yıllar gıda toptancılığı yapan Enver Kamitoğlu (75) toprağa verildi. Kamitoğlu için Çaycuma Merkez Yeni Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına; AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, Esnaf Odaları Bölge Birlik Başkanı Muharrem Coşkun, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, İYİ Parti İlçe Başkanı Erhan Bilgin, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda esnaf ve iş adamı katıldı. Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, babasının tabutu başında uzun süre taziyeleri kabul etti. Çaycuma Müftüsü Ayhan Ermiş’in kıldırdığı cenaze namazının ardından Enver Kamitoğlu Çaycuma Ahatlı Köyü Gemeçler Mezarlığı’nda toprağa verildi. Çaycuma Ekspres Gazetesi olarak Enver Kamitoğlu’na Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1849
12.11.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın