Pass

Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği ile birlikte “Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” iş birliği protokolü çerçevesinde Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik sinema günleri etkinliği düzenlendi.

19-29 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliğe 2 bin 523 öğrenci katılacak.

Etkinliğin ilk gününde Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş ve Şube Müdürü Cengiz Yılmaz öğrencileri yalnız bırakmadı.

Müdür Baş; “Bu etkinlikle öğrencilerimizde;  milli ve kültürel değerler  yönünden farkındalık oluşturmak, hayata hazırlamak, kültürel, sosyal ve duygusal  gelişimlerine  katkıda bulunmak, hayal dünyalarını gelişmesine imkân sağlamak, anı kültürü oluşturmak ve çevresine daha duyarlı bireyler olmalarının sağlanması hedefleniyor” dedi.

Proje kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği ile bir milyon öğrenci bulundukları illerdeki sinema salonlarında ücretsiz film seyretme olanağı bulacak. Öğrencilerin sinema salonlarına ulaşımları ise Türkiye Belediyeler Birliği desteği ile belediyeler tarafından sağlanacak. Bu proje ile öğrencilerin kültür ve sanat hayatına erken yaşlarda katılımları hedefleniyor.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1578
20.11.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın