Pass

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) “Big5-Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı”nı ziyaret etmek amacıyla sektörde faaliyet gösteren 16 firma olmak üzere toplam 22 üyesi ile birlikte Birleşik Arap Emirlikleri’ne 25-29 Kasım 2018 tarihlerini içeren bir iş gezisi düzenledi.

Çaycuma Meclis Başkanı Ergün Ece’nin başkanlığında gerçekleşecek gezi programında 25 Kasım’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Dubai Uluslararası Havalimanı’na hareket eden Çaycuma TSO Heyeti; 26 Kasım’da tüm gün The Big 5 Dubai Fuar’nı ziyaret ederek görüşmelerde bulunacaklar. 27 Kasım’da Ticaret Ataşesi tarafından BAE ve Dubai Pazar hakkında Bilgilendirme Sunumunun ardından Türk İş Konseyi Sunumu, Yapı Sektörüne İlişkin Bilgilendirme Sunumu (Konuşmacı daha sonra konfirme edilecektir) ve Turkish Business Council Dubai ile toplantıya katılacak olan heyet, 28 Kasım’da tekrar The Big5 Dubai Fuar ziyareti ve firmalarla görüşme yapacak ve 29 Kasım’da Dubai Uluslararası Havalimanından İstanbul Atatürk Havalimanına hareket edecekler.

Dubai’de gerçekleşecek olan bu fuar ve yapılacak iş görüşmeleri ile dolu bir programla gerçekleştirilecek olan bu gezi ile Çaycuma TSO; Türkiye’nin, Ortadoğu ile olan yakınlığı, paylaştığı ortak kültürel değerleri nedeniyle bölgemiz açısından dış ticaret ilişkilerimize Dubai iş dünyasını da dahil etmeyi amaçlıyor.

Özellikle dış ticarette karşılıklı yeni açılımlar yakalayabilmek, karşılıklı iş imkânları yaratabilmek amacıyla bu geziyi organize eden Çaycuma TSO; başta Big5-Ulıslararası Yapı ve İnşaat Fuarı ziyareti olmak üzere geziye katılan üyelerinin meslek gruplarındaki firmalarla yapacakları görüşmeleri ile firma ziyaretlerini gerçekleştirmelerini ve rehberlik hizmetlerini de sağlayacaktır.

Çaycuma TSO’nun katılımcı üyelerine KOSGEB danışmanlığı da yaptığı “Big5-Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı ve Dubai İş Gezisi” KOSGEB tarafından da onaylanmış olup, mevcut sektörleri uygun olan katılımcılar yurtdışı işgezisi desteğinden yararlanabileceklerdir.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 1313
26.11.2018



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın