Pass

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası, 9 Şubat tarihinde CNR EXPO’da düzenlenen Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nı ziyaret etti.

Ziyarete Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Serhat Dereli ve Fatih Özkütük, Meclis Başkan Yardımcısı Sedat Kara, Yönetim Kurulu Üyesi Aytekin Pekdemir, Genel Sekreter Alper Püren ve Genel Sekreter Yardımcısı Recep Acar ile birlikte sektörden üyeler katıldı.

Heyet, fuarda stant açan Oda üyeleri Denko Mobilya Ltd Şti., Ece Seramik Akrilik Ltd. Şti., Erduş Küvet Jakuzi Yapı Malzemeleri Ltd. Şti., Ilgın Yapı Malzemeleri Ltd. Şti., UBM Banyo Ltd. Şti., UBM Plastik Ltd. Şti. ve Yurtbay Seramik A.Ş.’nin yanı sıra Çanakçılar Şirketler Grubu’nun stantlarını da ziyaret etti.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sektöre yön veren 350 firma, 1200’ün üzerinde markanın yer aldığı ve Türkiye’nin marka değeri en yüksek fuarlarından birinde stant açarak bizleri gururlandıran üyelerimizi ayrıca tebrik ediyorum çünkü dev firmaların yer aldığı bu sektörde onlarla rekabet edebilecek düzeydeki firmalarımız en yeniyi, en güzeli ve en kaliteliyi ortaya çıkararak Çaycuma’nın markaları olarak bu fuarda yer almışlardır. Bu ziyaretimize katılan sektör temsilcileri de bu fuar ziyareti ile müşterilerine en yeni ve en uygun ürünler, teknikler ile hizmet vereceklerdir.”

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1211
11.02.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın