Pass

Çaycuma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ticaret Bakanlığı’nın talebi doğrultusunda Pazar yerinde meyve-sebze fiyatlarını denetledi. 

Çaycuma Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, Ticaret Bakanlığı’nın talebi doğrultusunda Yalı Caddesi üzerinde kurulu olan pazar yerinde sebze ve meyvelerin toptancı hallerinden çıkış fiyatları ile tezgahlara yansıyan fiyatlarını denetledi. Zabıta ekipleri, alınan bilgiler doğrultusunda alış ve satış fiyatlarını tutanak haline getirdi. Ekipler, fiyat artışları konusunda ilgili tutanağı satıcılara da imzalattırdı. Fiyat artışlarını belirten bu tutanaklar daha sonra Ticaret İl Müdürlüğü’ne bildirilecek. Zabıta Müdürü Mürsel Çoban, meyve ve sebze fiyatlarındaki artışın denetleme işlemlerinin geçen günlerde ilçede bulunan manavlara da yapıldığını, marketlerde bulunan manav reyonlarının denetleme işlemlerinin de gerçekleştikten sonra Ticaret İl Müdürlüğü’ne bildirileceğini söyledi. 

Haber: Haber Merkezi

 

 


Haber Okunma Sayısı : 1371
01.03.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın