Pass

Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanlığı’nın seçim irtibat bürosu yoğun katılımla açıldı.

Atatürk heykeli önünden esnafı selamlayarak seçim bürosuna kadar yürüyen partililer gündeme ilişkin açıklama yaptı.

Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Engin Zeren açılış konuşmasında şunları söyledi; “Düğünümüze katıldığınız,  bizi onurlandırdığınız, kuvvet kattığınız için hepinize ayrı ayrı selamlarımızı sunuyoruz. Vatandaşlarımızı bu büromuzda ağırlayacağız. Parti olarak belediye başkan adayımızın arkasında güçlü bir şekilde duracağız. Allah nasip ederse Çaycuma Belediyesini alacağız”.

Saadet Partisi Çaycuma Belediye Başkan Adayı Sedat Başoğlu ise halka hizmet belediyeciliğini hayata geçireceklerini ifade ederek; 17 yıldır bizi yönetenler bu gücü yeni yeni anladı.  94 ruhunu çağırmaya başladı.  Genel Başkanımızın dediği gibi ruh çağırmakla ruh gelmez. Bu işin şuur işi olduğunu anlayamadılar. Bu işin maya işi olduğunu kurtuluş kapısının saadet kadrolarında olduğunu anlayamadılar.

Merhum Erbakan hocamın dediği gibi getirecekler anahtarları Saadet Partisine teslim edecekler. Milli görüş kadroları berekettir, ehliyettir, liyakattir.  Milli görüş kadroları tekeden süt çıkarır. Mevcut hükümetin yaptığı gibi 200 gr. çay dağıtmaz bu milletin ihtiyacı olan fabrikaları ağır sanayisini yapar.

Çalmadan çaldırmadan çalışacak. Belediye imkânlarını israf etmeden halka hizmet edecek belediyeciliği hayata geçireceğiz. Belediye kapısını halka açık tutacağız ve kapının üstüne rüşvet alan da veren de melundur yazacağız” diye konuştu.

Son olarak geçtiğimiz genel seçimlerde SP Zonguldak Milletvekili Adayı olan eski İlçe Başkanı Burak Erol ülke gündemine ilişkin yaptığı konuşmasında şunları söyledi;  “Bu Türk milleti o kadar azizdir ki bir kişiye, bir insana, bir partiye güvenir, oy verir. Onu destekleyip ne yapacağını izler, yeri geldiği zamanda onu indirmesini bilir.

2002 yılından beri ülkenin ekonomisini, sağlığını, tarımını bütün organizasyonlarını siz yönetiyorsunuz ve gelinen noktada diyorsunuz ki ülkede yerel seçimlerde eğer bizim adayımızı desteklemezsiniz beka problemi vardır diyorsunuz.

Hep beraber safları sıkı tutarsak önümüzdeki engelleri aşar ve seçimde de inşallah Çaycuma'da bir başarıya ulaşırız. 1389 merkezde Saadet Partisi seçime giriyor. Mahalli idari seçimlerinde herhangi bir ittifakın içinde değildir ve hiç bir parti ile de seçim yapmamaktadır.

Zonguldak havzası için 17 belde 8 ilçe olmak üzere 25 noktada belediye başkanı adayımız mevcuttur. Çaycuma’mızda da Sedat Başoğlu kardeşimizle yol almaktayız.

1960'da başlayan bu kutlu harekette bıkmadan, usanmadan, küsmeden 50 yıldır yoluna devam etmektedir. Şuan da 5 partisi olan Saadet Partisi ile temsil edilmektedir.

Her yerde gördüğünüz gibi bizim üzerimize çok büyük bir oyun oynanmaktadır. Allah'ın izni ile başımız dik girdiğimiz bu yolda alnımızın akıyla devam edeceğiz.

Açılışa, SP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı İbrahim Işık ve yönetim kurulu üyeleri de katılarak hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1353
01.03.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın