Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nda “Model Uçak Rehber Öğretmen” kursu düzenlendi. Çaycuma Meslek Yüksekokulu, Ulaştırma Hizmetleri Bölümü, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı ve THK Çaycuma Şubesi ortaklığında geçekleştirilen kursun kapanış etkinliği, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hikmet Yazıcı, THK Çaycuma Şube Başkanı Şükrü Güner, THK Çaycuma Şubesi Saymanı ve Model Uçak Eğitmeni Ceyhun Kumbas, THK Eskişehir İnönü Havacılık Eğitim Merkezi Eğitmeni Oktay Ünlü, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Harun Karakavuz ve kursiyer öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

Etkinlikte Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli Eğitmen Oktay Ünlü’ye teşekkür belgesi takdim etti.

Kursa katılan 20 öğrencinin aldıkları eğitimlerden sonra  rehber öğretmen statüsü kazandıklarını belirten THK Çaycuma Şubesi  Başkanı Şükrü Güner, çeşitli eğitim kurumlarında kurs açmaya devam edeceklerini söyledi.

Başarılı olan kursiyerlerin ‘Model Uçak Rehber Öğretmen Sertifikası’ almaya hak kazandığı kurs, 20 kursiyerin kırlangıç model uçakların tamamlanması ve uçakların gökyüzü ile buluşmasıyla sona erdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1913
21.03.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın