Pass

Çaycuma ilçesinde Türkiye'nin ilk Su Altı Ressamı olan Figen Ramazanoğlu'nun ders verdiği öğrenciler için sergi düzenledi. 

Öğretmenler evinin önünde gerçekleşen sergiye, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli, Belediye Meclis Üyesi Cengiz Gökçe ve öğrencilerin aileleri katıldı. 

Belediye Başkanı Kantarcı ile beraber açılış kurdelasını kesen küçük ressam çocukların sevinçleri gözlerinden kaçmadı. Başarılarından dolayı çocukları tebrik eden Başkan Kantarcı, ressam Figen Ramazanoğlu'nu da tebrik edip, başarılar dileyerek devamı gelir inşallah diye temenni de bulundu. 20'ye yakın öğrencisine resim dersi veren Türkiye'nin ilk Su Altı Ressamı Figen Ramazanoğlu duygularını şu şekilde ifade etti, "20'ye yakın öğrencim var. Yaklaşık 8 aydır kurs veriyorum. Hiç bıkmadan, usanmadan gelip 50'ye yakın resim yaptılar. Çoğunluğu 8 yaş grubu bir tane 13 yaşında kızım var. Güzel ve mutlu çalışma oldu. Evimde verdiğim kursla çocuklara resim sevdirmeye çalışıyorum. Aslında amacım bu, sergiyi yapmamızın sebebi de bütün çocuklara örnek olup, resmi sevmeleri. Yaptıkları resimler kopya değildir tamamen kendi çizimleri. Öğrencilerim çok yetenekliler. Bakınca 8 yaş grubu resimlere benzemiyor. Büyüdüğü zaman çocuklarına gösterirler. İnşallah arkamdan gelirler" dedi. Sergi gezildikten sonra toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Haber: EKSPRES

 

 

 

 

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 1162
11.07.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın