Pass

Çaycuma Belediyesinin 450 metre kare alanda yapımını sürdürdüğü bölgenin ilk kaykay pisti tamamlanarak hizmete girdi

Çaycuma Belediyesi gençlerin alternatif sporlarla buluşmasını sağlamak, yeni eğlence alanları oluşturarak kentin sosyal ve sportif kapasitesini yükseltmek için yaptığı çalışmalara yeni bir boyut daha ekledi. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın seçim vaatleri arasında da yer alan kaykay pisti tamamlanarak hizmete girdi. Yaşam Park içinde yapılan bölgede bir ilk olarak yapılan kaykay pisti 450 metrekare alanı kapsıyor. Yapımı tamamlanan alanda, kaykay, scooter, bmx bisiklet ve paten gibi tekerlekli spor aletlerini kullananlara güvenli koşullarda becerilerini geliştirme imkânı sunuluyor. ABD’de ortaya çıkan ve zamanla tüm dünyada gençlerin tutkusu haline gelen kaykay 2017’de olimpik sporlar arasına alındı.

ALTERNATİF SPORLARI ÖNEMSİYORUZ
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Yaşam Park alanında düzenleme çalışmalarımız davam ediyor. Orada 20 bin metrekare alanda oluşturduğumuz rekreasyon alanı içinde kaykay pistini de tamamlayarak gençlerimizin hizmetine sunduk. Sanıyorum bölgede bir ilk olarak yapımı gerçekleştirdiğimiz pist, 450 metrekare alana sahip. Çaycuma’da alternatif sporların gelişimine büyük önem veriyoruz. Önümüzdeki günlerde başta su sporları olmak üzere birçok alanda yeni alanlar yaparak gençlere bu sporları yapma olanağı yaratacağız. Geçtiğimiz dönemde, Çaycuma’nın acil ameliyatlarını yapıp temel altyapı sorunlarını büyük ölçüde çözdük. Artık insanlarımızın sosyal, kültürel, sportif ihtiyaçları için daha çok çaba harcayacağız. Pist gençlerimize ve Çaycuma’mıza hayırlı olsun. Bölgede kaykay sporu yapan tüm gençleri Çaycuma’ya davet ediyorum” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1640
16.07.2019



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın