Pass

Hakkâri’nin Çukurca bölgesinde eğitim sırasında yaşanan kazada şehit düşen, Çaycumalı Piyade Er Sait Miyanyedi son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkâri' in Çukurca bölgesinde eğitim sırasında yaşanan kazada şehit düşen Çaycumalı Piyade Er Sait Miyanyedi Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde son yolculuğuna uğurlandı. 

Şehit için Çaycuma Şehit Kerim Keçeci Kapalı pazaryerinde Cuma namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Polat Türkmen, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Garnizon Komutanı ve Askerlik Daire Başkanı Yüzbaşı Ayhan Kafalı, Bartın Valisi Sinan Güner, Karabük Valisi Fuat Gürel, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Gönen Süslü, Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Mustafa Çufalı, Bartın Üniversitesi Rektörü Orhan Uzun, ilçe kaymakamları, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.

Şehidin Babası Satılmış, annesi Naciye, kardeşi Nazmi Miyanyedi tabutun başında uzun süre ayrılamadı. Okunan Kur-an Kerimin ardından şehit için helallik alındı, bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Zonguldak Müftüsü Rüstem Can'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından özgeçmişi okunan  Miyanyedi’nin naaşı askerler tarafından cenaze aracına taşındı.  Şehit Sait Miyanyedi Dereköseler Köyü aile mezarlığında toprağa verildi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 1110
17.01.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın