Pass

Çaycuma Köylere Hizmet Götürme Birliği 2020 Olağan Genel Kurulu Kaymakam Muharrem Coşgun Başkanlığı’nda köy muhtarları ve il genel meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından encümende bir yıl boyunca görev yapacak Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümenleri seçildi. Kurulda Cumhuriyet Halk Partili İl Genel Meclis Üyeleri aday olmazken seçim sonunda AK Partili İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Ali Başören ve Arif Sefercik ile Şehler Köyü Muhtarı Fahri Alagöz ve  Dağüstü  Köyü Muhtarı Şenol Akdoğan birliğe seçildiler.

Kaymakam Muharrem Coşgun’un birliğin kuruluş amacı, 2019 yılı faaliyetleri ve gündem maddeleri hakkında birlik üyelerini bilgilendirdikten sonra gündem maddeleri görüşüldü. Kaymakam Coşgun birliğe seçilen üyelere teşekkür etti.  

Haber: EKSPRES

 

 

 

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 7506
15.06.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın