Pass

Çaycumaspor’a tahsis edilen tesisleri SEKA Lojman arazisi belediyeye verildikten sonra, o bina Çaycumaspor’a tesis olarak belediye tarafından kullanılmak üzere tahsis edilmişti. Dönem, dönem (benim içinde bulunduğum yönetimler 2 defa) yatağından yorganına banyosundan musluklarına kapı kilitlerine kadar yenilenmişti. Sabit gelirleri yeterli olmadığından bu işlemler kulübe büyük yük oluyor.

Şuan epey kötü durumda olan tesisler Suat Kerçin’in sosyal medya hesabından kampanya duyurusu ile tekrar gündeme geldi. Yıllarca profesyonel futbol oynamış, Zonguldakspor kaptanlığına yükselmiş Suat Kerçin ve arkadaşlarına yardımcı olmak gerekir.

Bizim yıllarımızda 160-170 bin TL’ye orta düzey takım kuruluyordu, şimdi 350-400 bin TL oluyor. Eğer bal ligi hedeflenmiyorsa, süper amatöre genç ağırlıklı takım konulup, tesis yenileme, altyapıların tekrar düzenlenmesi yapılabilir. Son play-off şampiyonluğundan sonra Teoman ve İlker hocalara takımı gençleştir, küme düşerse sorumluluğu bana yükleyin demiştir.

Tesisler yenilenirken salon, odalar gider olarak hesaplanır, yardımsever işadamlarından yardım alınıp, odalara isimleri verile bilinir, hem adları yaşar, hem öncü olurlar hem de masrafsız yenilik olabilir.

Tesisler, A takım öğrenci gelirse kalma, altyapı oyuncuları için eğitim yeri olarak kullanılabilir. Maç eğitimleri, maç gösterimi, slaytlar, teknik, bilgi eğitimi düzenli şekilde kullanıla bilinir. Bir Altınordu, Ajax ne yapıyorsa biz de bunları uygulayıp futbolcu fabrikası yaratabiliriz.

Hayırsever işadamlarımızı tesis yenilemesinde aktif rol oynamasını diler, kulüp başkan, yönetimi ve teknik heyete başarılar dilerim.


Haber Okunma Sayısı : 9029
18.06.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın