Pass

Çaycuma’da yaşayan ekmek kazanan belli bir eğitim görmüş belli bir eğitim seviyesine ulaşmış herkes memleketine hizmet etmek zorunda hissetmeli kendini, eğer hissetmiyorsa belli çay ocağı ve oturma yerlerinde hizmet etmeye çalışanları aşağıya çekmek için en azından dedikodu ve iftira üretmemelidir, “Vay efendim Çaycuma yabancılara kaldı” söylemlerine başvurmamalı.

Çaycumaspora yönetici arıyoruz , “Vay efendim ben futbolu sevmiyorum”, siyasete adam arıyoruz” Ben siyaset yapmıyorum ‘’ sivil toplum kuruluşları derneklere adam arıyoruz “Vay efendim vaktim yok” gibi söylemler ile karşılaşıyoruz. Yaşadığımız memlekete hizmet etmek kadar onur ve gurur verici bir şey olamaz. Ticaret’te aynı şekilde hem kendileri bir şey yapmıyorlar hem de yapanı dibe çekmeye çalışıyorlar Şükür kendi namıma hem STK’larda hem siyasette ve ticarette rüştümüzü ispatladığımıza inanıyoruz.

Çaycuma’ya bir yol yapıldığında bir asfalt döküldüğünde parke döşendiğinde o ekibin içinde rol aldıysak bir yaraya merhem olabildiysek Çaycumaspor adına bir zafer elde ettiysek o an içimize bir huzur geliyor.

Çaycumalı deyince Çaycuma’da yaşayan gönül bağı ile bağlı herkesten bahsediyoruz değerli kardeşlerimden ve büyüklerimden istediğimiz memleket sorunlarına duyarlı olmaları kulüp dernek ve STK’larda aktif rol oynamalarını temenni ediyorum eğer yapamıyorsanız da gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz.


Haber Okunma Sayısı : 7556
02.07.2020



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın