Pass

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Halkbank arasında, tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermek üzere başlatılan "Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi" kapsamında Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası ile Halkbank arasında protokol imzalandı.

“Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü" Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu ve Türkiye Halk Bankası A.Ş. Çaycuma Şubesi Müdürü Hakan Aloğlu tarafından imzalandı. Çaycuma TSO Genel Sekreteri Alper Püren, T. Halkbank Çaycuma Şube Yönetmeni Osman Başoğlu’nun da katılımı ile İmzalanan protokol ile Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, Halkbank tarafından, ciro ve kredibilitelerine göre belirlenecek limitler dâhilinde ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânından faydalanabilecek.

Protokol sonrasında Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu şunları söyledi: “Alıcı ve satıcı arasında Güvenli Ticaret Sistemi kurmayı sağlayan “Paraf Kart” ile üyelerimiz alımlarda 540 güne kadar vade ve uygun maliyet avantajlarından yararlanacak. Böylece güven içinde alışveriş̧ yapılması sağlanacak; üreticiler veya satıcılar, tahsilat ile uğraşmadan, güven içinde mallarını satacak, alıcılar da uygun vade ve maliyette finansman temin ederek, tedarik ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Aralık ayında Ziraat Bankası ile de benzer bir protokol imzalamıştık. Bugün de Tedarik zincirinin güvenli işlemesi için Odamız ile Halkbank arasında “Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolünü" imzaladık. Bu uygulamalar ile üyelerimizin, tahsilat, finansman sıkıntısı çekmeden ticaret yapmasını hedefliyoruz. Üyelerimizi bu avantajlı finansman imkânından faydalanmaya davet ediyorum. Protokolün gerçekleşmesinde büyük emeği olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na; Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor; Bu vesileyle imzalanan protokolün tüm üyelerimize ve KOBİ'lerimize hayırlı olmasını diliyorum”

Haber: Hakan Miyanyedi


Haber Okunma Sayısı : 17082
06.01.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın