Pass

Sevgili dostlar, Çaycuma’mıza kar yağmıyor, hadi gelsin derken 1 gün kar yağdı, merkez ve köyler 2 gün su elektriksiz kaldı, özellikle merkez doğalgaz ile ısındığı için, evinde çocuğu hastası olan herkes sıkıntı yaşadı.

Kablolar yer altına alındığı deniyordu, şimdi kablolar koptu direkler yıkıldı deniliyor ben bu işi çözemedim. Dünya’da enerji sorunları çıkınca Çaycuma’mız ne yapacak bilemiyorum, köylerimize gelince yollara hemen müdahale gelemedi, ağaçlar kabloların üstüne düşmüş parçalamış, ya hu bu elektrik direklerinin kabloların olduğu güzergâhta ağaçlara neden müdahale yapılmaz, Türkiye’de her gün kar yağan yer 2 gün elektriksiz mi kalıyor?

Çaycuma’da merkezde kaldırımlar temizlenmediği için yayalar, araba yollarında yürümek zorunda kaldı, bu durum tehlike arz ediyor. Belediye’de eleman eksikliği görüldü yevmiyeli eleman alınıp bu iş çözülebilirdi diye düşünüyorum.

Siyaset bu kurumları harekete geçirecek müdahale edecek mercilerdir.

 

MESUT ÖZİL - NURİ ŞAHİN

Ailesi Zonguldak Devrekli olan, Avrupa’nın sayılı oyuncularından olan Mesut Özil Fenerbahçe’ye gelmesi sevindirici bu olaylar.  Bölgemiz içinde tanıtım imkânı olacaktır. Cumhurbaşkanı sözcüsü “Yuvana hoş geldin Mesut Özil” diye paylaşım yaptı.

Mesut Özil Almanya milli takımında oynuyordu, Nuri Şahin Almanya-Türkiye milli takım tercihlerinde Türkiye milli takımını seçmiş 17 yaşında Türkiye-Almanya milli maçında 17 yaşında golünü atmıştı. Üstelik Nuri Şahin Dortmund, Liverpool, Real Madrid’de oynamış, üst düzey oyuncudur.

Antalyaspor’a transfer olmuş, hiç kimse o evladımıza “Yuvana hoş geldin” demedi.

Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle, saygılarımla…


Haber Okunma Sayısı : 14422
19.01.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın