Pass

CANLI YAYIN

Sevgili dostlar; Çarşamba akşamı, sevgili Ertan Karakök’ün Doğrusu Bu adlı programa katıldım. Daha önce yayınlara Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu, İlçe Başkanı Birol Yiğit’te programa canlı olarak bağlanmıştı. Program yerel yönetimler konuluydu, sevgili Çaycuma halkına şahsım adına verdikleri destek için çok teşekkür ederim.

Verdiğim mesaj “çalışmak, çalışmak, çalışmaktı”. Listelerde niye olmadığımı anlattım “Köylere gittiler, söz verdiler yapmadılar” bu sözün boş olduğunu, verdiğimiz sözleri yaptığımızı anlatma fırsatı buldum. Enerjisa’yı eleştirdim, bunları da yapmamız gerekirdi.

 

 

 

SOKAK KÖPEKLERİ

 

Sokakta yaşayan köpekler, elbet ki yaşamayı hak ediyor ama bazen 20-30 köpek yan yana geziyor. Vatandaşlara, çocuklara bazen saldırıyor, bazen korkutuyor, genel kanı bunlara kalıcı etkili çözümler bulunması, hayvan sever dostlar şimdi cevap verecekler 3 tane köpek edinmiş biri olarak, hayvan sevgim tartışılamaz.

 

 

 

AFET

 

Şehir merkezinde 2 gün, köylerde 5 gün elektriklerin olmaması, halkımızın mağdur olmasının sebebi, sonuçlarının değerlendirilmesinin yapılması çözümlerin derhal yapılması gerekmektedir.

Köylerimize yapılan hizmetler iyiyse devlet, kötüyse Ak Parti nedeniyle böyle oldu demeyelim. Bu nedenle bu konularda çalışma halinde olmak gerekiyor.

Afet denilen şey Sel, Çığ, Toprak Kayması, Deprem gibi büyük ölçekli şeylerdir 30 -40 cm kar yağması doğal afet değildir. Türkiye’nin her yerinde kar yağıyor hiçbir bölgede bu kadar elektrik kesintisi olmuyor o zaman suç özelleştirmede değil suç bölgeseldir.

 

 


Haber Okunma Sayısı : 14335
22.01.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın