Pass

Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Başkan Yardımcısı Fatih Özkütük, Muhasip Üye Deniz Saraç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Karakaş, Aytekin Pekdemir, Çağatay Yurtbay ve Genel Sekreter Alper Püren Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üyelerimizi ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Yapılan ziyaret programında; Elcab Kablo Profil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Zonguldak Şubesi, Gersan Elektrik Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Çaycuma Şubesi, Akbaş Dış Ticaret Pazarlama Ve İnşaat Limited Şirketi, Trouw Nutrıtıon Tr Gıda, Tarım, Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Çaycuma Şubesi, Yiğit Orman Ürünleri, Mobilya, İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi,  Cibo Bedlife Yatak Mobilya İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  yetkilileri ile görüşülerek firma yetkililerinden üretimleri, mevcut durumları, Odadan beklentileri ile ilgili bilgiler alındı, kendilerine Oda çalışmaları ile ilgili bilgiler verildi.

Haber: Hakan Miyanyedi


Haber Okunma Sayısı : 15046
10.02.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın