Pass

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından düzenlenen 2020-2021 Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası süreci 15 Ekim 2020 tarihinde kayıtların alınmasıyla başladı.

4. Sınıflar düzeyinde yarışmaya katılım sağlayan Çaycuma  İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu öğrencileri 28 Kasım 2020 Cumartesi günü internet üzerinden yapılan il finallerinde bireysel olarak yarışarak ve ilk 3 sırayı alan 3 öğrenci okul takımını oluşturmuş, toplam puanda da 4. olarak Bölge Finallerine katılmaya hak kazandı. 23 Ocak 2021 Cumartesi günü yine internet üzerinden yapılan Bölge Finalleri sınavında Çaycuma  İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri Nehir Asya Güney, Bera Yüzlü ve Selim İnam'dan oluşan okul takımı takım olarak yarıştı. Takım  10 sorudan 8'ini doğru cevaplayarak büyük bir başarı elde edip İlde 2. Karadeniz Bölgesinde 4. Türkiye Genelinde 32. sırayı alarak Türkiye Şampiyonası Finallerine katılmaya hak kazandı.

İlçe Millî Eğitim Müdürü İsmail Baş; "Bu büyük başarıda emeği geçen başta öğrencilerimiz Nehir Asya Güney, Bera Yüzlü ve Selim İnam'ı, Takım sorumlusu Rehber Öğretmen Selçuk Arslan'ı, Sınıf Öğretmenleri Nimet Taşatar ve Zeynep Akar'ı, öğrencilerimizi sınava hazırlayan İmam Hatip Ortaokulu Matematik Öğretmeni Utku Yüzlü'yü, öğrencilerimizin ailelerini, Müdür Yardımcısı Şaban Aydın'ı ve Okul Müdürü Ersoy Salman'ı tebrik eder 20 Mart 2021 Cumartesi günü yapılacak olan Türkiye Finalleri Sınavında öğrencilerimize üstün başarılar dileriz" dedi.

Haber: Hakan Miyanyedi


Haber Okunma Sayısı : 16652
10.02.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın