Pass

MHP Çaycuma İlçe Başkanlığı parti binasının açılışında MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz tarafından Perşembe Belde Başkanı Akif Alibabaoğlu'na  mazbatası takdim edildi.

Merkezde olduğu gibi Perşembe Belde teşkilatı da bölgesinde güçlü isimlerden oluşuyor. Oral Cam sahibi İrfan Alibabaoğlu, yine OSB de fabrika kurma çalışmaları devam eden Celil Karakök, Veteriner Hekim Âdem Altan ve Perşembe Beldesinin esnaf ve vatandaşlarından  güçlü bir yönetim oluşturulurken  teşkilatta şu isimler yer aldı; Belde Başkanı: Akif Alibabaoğlu, Üye: Celil Karakök, Üye: Fatih Usluer, Üye: Fatih Kararmış, Üye: Tuncay Özdil, Üye: Âdem Altan, Üye: İrfan Alibabaoğlu, Üye: Dursun Aksoy, Üye: Serkan Koraman, Üye: Suna Çelebi, Üye: Hasan Gökhan İnam, Üye: Cengiz Kaymakyemez, Üye: Yücel Çelebi

 


Haber Okunma Sayısı : 959
22.11.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın