Pass

Deva Partisi Zonguldak il ve ilçe teşkilatları Ankara’da Genel Merkezde düzenlenen haftalık istişare toplantısına katılım sağladı.

Ziyarete ilişkin Çaycuma İlçe Başkanı Ünal Kurt şu açıklamayı yaptı; “İl ve ilçe teşkilatları olarak, belirli sayıda yöneticilerimizle birlikte katıldığımız haftalık istişare toplantısı çok verimli geçti.

Toplantı iki aşamada yapılıyor. Öncelikle Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan önderliğinde tüm genel merkez yöneticilerimiz toplantıda hazır bulunuyor. Toplantıya her hafta bir il teşkilatı da davet ediliyor. Basına açık bir şekilde gündeme ilişkin haftalık değerlendirme toplantısı yapılıyor ve akabinde basın mensuplarının soruları yanıtlanıyor.

İkinci aşamada ise Genel Başkanımız ile en az bir  saat il ve ilçe teşkilatlarımız üzerine istişare ediliyor. Bu çok değerli bir fırsat. İlimiz ve tüm ilçelerimizle alakalı tek tek malumat verme şansı buluyoruz. Yani deva olabilmek için  yerelden kılcallardan teşhis yapılıyor. Notlar alınıyor. Bu sistem 81 il için bu şekilde işliyor".

Öte yandan, Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Çaycuma’mıza sevgi ve selamlarını iletti. Fırsat bulduklarında Çaycuma ziyareti yapacaklarını ve halkımızla  buluşmak istediklerini de ayrıca ifade ettiler.

Genel Merkezden sonra da kongresini yeni yapmış olan Ankara İl Başkanlığını ziyaret edip, Ankara İl Başkanı Ali Güven Bey ve ekibine hayırlı olsun deyip, hasbıhal ettik ve Ankara ziyaretimizi noktalanırdık.
Sevgi ve saygılarımla...”

 


Haber Okunma Sayısı : 1081
06.01.2022



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın