Pass

Son zamanlarda yaşanan Elektrik kesintileri ile Enerji-SA’da müşteri hizmetlerinin hizmetlerinden diledikleri kadar yararlanamadıklarını belirten Muhtarlar Derneği başkanı Ekrem Çelen şunları ifade etti:

“Aslında uzun süredir ara ara elektrik kesintilerinden ötürü çevre halkı olarak mağduriyet yaşıyorduk. Ancak son zamanlarda kesilen elektrikler Köy ve Mahallemizdeki evlerden bakkallara varana kadar birçok elektronik eşyamıza arıza açtı. Tüm köylerde sorun var. Köylerimizde sokak lambaları düzenli yanmıyor, Köy aydınlatmalarımızın birçoğu arızalı, Köy muhtarlarımız sıkıntılarını her toplantıda dile getiriyor.

Muhtarlar derneği başkanı olarak Kaç defa yazılı olarak dilekçe verdik, sözlü olarak isyanımızı dile getirdik, ancak şuana kadar ilgilenen olmadı. Burada da insan yaşıyor, yazık günah bu insanlara, ben muhtarlar derneği başkanı olarak artık çaresiz kalıyorum. Bizim  köylerimize bu ıstırabı, bu mağduriyeti yaşatmaya kimsenin  hakkı yok. Aralık ayı içerisinde ve yeni yılda Kış mevsiminde bu çilemiz daha da çoğalır diye endişe ediyoruz, biran önce yetkililer sorunlarımızı dinlesin, Köy muhtarlarımızın istekleri yerine getirsin, Bizler elektrik paralarımızı zamanında ödüyoruz. Zamanında da hizmet bekliyoruz” dedi.


Haber Okunma Sayısı : 2514
24.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın