Pass

5 Aralık’ta yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çaycuma İlçe Kongresinde Başkanlık için aday olduğunu açıkladı.

CHP ilçe binasında 5 Aralıkta yapılacak kongre için Tuncay Akyol adaylığını açıkladı.

İlçe Başkanı Fuat Kalaycı İlçe Kongresinde aday olmayacağını söyleyerek; “7 Haziran seçimlerimden önceki süreçte yönetim kurulundaki değerli arkadaşımız Umut Başoğlu’nun aday adaylığı sürecinde boşalan ilçe başkanlığı, Genel Merkezimizin ataması ile İlçe Başkanlığı görevine başlamıştım. Bu süreçte belli bir görevi üstelenmek amacıyla çalıştım. Amacım devam ermek değildi. Seçimden sonra görevi devretmekti. 7 haziran2dan sonra 1 Kasım seçim süreci çıktı. Bu dönemde de partimizin değerli üyeleri ile birlikte başarılı bir şekilde yürüttük. 10 aylık süreçte önseçim yaptık, 1 tanede genel seçim, Şimdide bir kongre sürecini yaşıyoruz. Bu zaman zarfında bizlere destek ve katkı sağlayan benimle birlikte bütün çalışmalara katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu kongrede aday değilim. Desteklediğimiz arkadaşım Tuncay Akyol’a da gençleşmiş ve dinamik bir yönetimle başarılar diliyorum” diye konuştu.

Adaylığını açıklayan Tuncay Akyol ise, “7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinden sonra ülkemizde yaşanan bazı gerçekler Türkiye’de CHP’nin tarihsel bir göreve araç oldu. Halkımızla daha iyi buluşma sürecinde bizimde yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber iyi değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden 5 Aralık’ta yapılacak olan CHP Çaycuma İlçe Örgütü’nün kongresine başkanlık adaylığını koyuyorum. Arkadaşlarımızla beraber partimizi daha iyi noktalara getirmek için hareket edeceğimizi inanıyorum. İlçe başkanı Fuat Kalaycı ve yönetim kurulu üyeleri bu noktada bizim çok büyük destekçimiz olmuştur. Partimiz beraber birleştirici hareket etmişlerdir” dedi.

 


Haber Okunma Sayısı : 2733
30.11.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın