Pass

Çaycuma'nın Nebioğlu Beldesinde Karaevli Geriş Mahallesinde bulunan Köy Konağında Gençlere yönelik düzenlenen toplantıyla "Geçmişimizi Tanımak, Geleceğimizi İnşa Etmek ve Gençlik yılı" projesi tanıtıldı. Nebioğlu Karaevli Geriş mahallesindeki sohbete; Çaycuma ilçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Çaycuma Gençlik hizmetleri müdürü Şendoğan Kaya, Sosyal hizmetlere bağlı yetiştirme yurdu müdürü Mesut Özmekik, Çaycuma Belediyesi yazı işleri müdürü Özlem Kaydır, Din Görevlileri Dernek Başkanı Emin Berber, Nebioğlu spor kulübü başkanı Mustafa Kemal Ertuğrul, ve Nebioğlu beldesi Din görevlileri katıldı.

Gün geçtikçe sayıları artan Gençlerimize Geçmişini tanıtıp geleceğe dair güzel bilgiler veren Çaycuma ilçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklığlu “Geçmişi ile övünen bir nesil olarak, Ecdadımızın Ruhları şad olsun. Tarihi ile Övünecek tek millet biziz sevgili gençler.

Yalan söyleyen tarih utansın. Bizim Atalarımız şehvet düşkünü değildi. Öyle filmler var ki padişahlarımızı şehvet düşkünü gösteriyorlar. Allah onları ıslah etsin.

Sakın aldanmayın, Gençler! Ülkeye Hak, Adalet getiren Osmanlının torunlarıyız biz.

Bu akşam Gençlik Buluşmamızın özel konukları Çaycuma Erkek Yetiştirme Yurdumuzun gençleri oldular. Mesut Özmekik Hocama ve öğrencilerimize ayrıca teşekkür ediyorum.

Ev sahibi Nizamettin Bükecik, Bölge Koordinatör Yrd. Mustafa İnce ve emek veren tüm kardeşlerimiz ile katılanlara teşekkürler ediyorum ”dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2549
30.01.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın