Pass

Ülkenin ihtiyaç duyduğu yeni reformları süratle hayata geçirmeye yönelik çalışmaların, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından dikkate alınarak, İlimizi ’de ilgilendiren konuların hayata geçmesi herkesi memnun edecek olması, verdiğimiz sözlerinde yerine geliyor olması bizleri mutlu edecektir, diyen AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır; “AK Parti olarak Seçim Beyannamemizde ve Hükümet Programımızda yer alan taahhütlerimiz başta olmak üzere, ülkemizin ihtiyaç duyduğu yeni reformları süratle hayata geçirmeye başladık.

Geçen hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda Uzun saatler çalışarak Muhalefet partilerinin tüm engellemelerine rağmen kanunlaşarak hayata geçirdiğimiz Partimizin vaatleri arasında yer alan, Sayın Başbakanımızın, Söz verdiğimiz gibi sosyal güvenlik destek primini kaldırdık, yaşlılık aylığı alıp da çalışanlar bundan sonra sigorta primi ödemeyecekler.

Muhtarlarımızın maaşlarında artış sağlanmıştır. Yeni iş kuran gençlerimize üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlanacaktır. Gençlere ücretsiz sağlık hizmeti sağlanmaktadır. Basit usulde vergilendirilen esnafın yıllık 8.000 TL’ye kadar kazançlarından vergi alınmayacaktır. Öğrenim gören gençlerimizin pasaport harcı kaldırılmaktadır. Memurların doğum sonrası ücretsiz izin süreleri memuriyet kıdeminde dikkate alınacaktır. Kadın memurlara doğuma bağlı olarak ilk çocukta 2 ay, ikinci çocukta 4 ay, üçüncü ve üzeri çocukta 6 ay yarı zamanlı ve tam ücretli çalışma hakkı getirilmektedir. Doğum yapan memurlar için, üç yaşını doldurmamış olan bir çocuğu evlat edinmiş olan memurlar için ya da böyle kişilerin eşi olan memurlar için istemeleri halinde 8 haftalık izin süresinden sonra belli süreler boyunca yarı gün mesaisi mümkün hale gelmektedir. Evlat edinen memurlara, kullandıkları bu izinlerinin bitiminden sonra kullanılmak üzere isterlerse 24 aya kadar aylıksız izin hakkı verilmektedir. Özel sektörde çalışmakta olan kadınlara doğum sonrası yarım çalışma ödeneği getirilmektedir. Özel sektörde çalışmakta olan kadınlara kısmi süreli çalışma hakkı verilmektedir. Özel sektörde çalışmakta olanların doğum sonrası ve evlat edinme sonrası izinleri artırılmaktadır.

Polislerin emniyet hizmet tazminatı yüzde % 25 artırılmış ve ayrıca polislerin, uzman jandarmaların ve uzman erbaşların 2200 olan ek göstergeleri 3000’e çıkarılmıştır. Yemde ve gübrede KDV kaldırılmıştır. Sosyo-ekonomik gelişmişlik endeksi düşük illerdeki işverenlere sigorta teşvikinin kapsamı genişletilmektedir. Otoyoldan ücretsiz geçenlerin idari para cezalarında indirim sağlanmaktadır. Ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3812
04.02.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın