Pass

Sabah Namazı Buluşmaları devam ediyor, İlçemiz Kalafatlı köyü Camiinde gerçekleştirilen sabah Namazı buluşmasında, Çevre Köylerden gelen Din görevlileri tarafından Okunan Kur’an-ı Kerimin ardından Merkez Camii İmam-Hatibi Kadir Güney hocanın sabah namazını kıldırması ile devam etti.

Namazın ardından konuşan Çaycuma ilçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu; “ Bu topraklarda inşa ettiğimiz barışı, huzuru, kardeşliği, emanı, selamı kaybeden yanı başımızdaki komşularımız gibi olmayalım. Gelin iyilikte ve takvada birbirinize yardım edelim, iyiliği beraber ayağa kaldıralım, birbirinize yardım ediniz. Biz her birimiz mümin olarak üzerimize düşen vazifeleri yerine getirebildik mi? Bu mübarek mekânlarda, bu şehirlerde eli kalem tutacak nice çocuklar, nice gençler nasıl olurda kendi milletine, kendi annesine, kendi babasına, kendi vatanına çukurlar kazarak, oralara bombalar yerleştirerek o şehirleri tahrip edebilir? Şimdi çevremize bakalım. Dünyamıza bakalım. Dünyamızda nice çocuklarımız, nice gençlerimiz ateş dolu çukurlara doğru gidiyorlar. Nice insanlarımız uçurumlara doğru hareket ediyorlar. Biz huşu içerisinde namazlarımıza devam edebilir miyiz? Yahut bir mümin olarak sorumluluklarımızı yerine getirmeden yerimizde durabilir miyiz? Birbirimize iyice sarılalım. Birlik olalım. Vatan ve milletimize sahip çıkan Gençlik yetiştirelim ”dedi.

Kalafatlı Köyünde kılınan Sabah Namazının ardından Müftü Arcaklıoğlu’ nun Duasından sonra Teşekkür konuşması yapan Camii İmam Hatibi ve aynı zamanda Çaycuma Memur-sen İlçe başkanı

Kenan Tunç; “Kalafatlı Köyümüzde Sabah Namazı Buluşması çok bereketli geçti. Bu güzel sabahta bizlerle birlikte olan ve güzel sohbetiyle gönül ufuklarında manevi rüzgarlar estiren Çaycuma Müftümüz sayın Mahmut Rauf Arcaklioğlu'na, Şube Müdürümüz sayın Erdal Oruçoğlu'na, Gençlik Merkezi Müdürümüz sayın Şendoğan Kaya'ya, Din Görevlileri Dernek Başkanımız sayın Emin Berber'e, Çaycuma Ekspres Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni sayın Ercan Karakuş'a, Diyanet-Sen Başkan Vekilimiz sayın Kadir Güney'e, Çaycuma Anadolu İmam hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanımız sayın İbrahim Ibrahim Ayaz’a, Müftülük Şoförümüz sayın Arif Erikoğlu'na, Değerli meslektaşlarım Zekeriya Kamit, Ersin Tabak, Sabahattin Kararmış, Nurettin Kılınç, Veli Kılınç, Hamza Gebeş, Sabahattin Aktaş, Süleyman Işık ve Erdoğan Altunbaş'a ,Taşçılı Köyü muhtarımız sayın Şahin Keserci'ye, Çaycuma ve çevre köylerimizden gelen çok değerli kardeşlerime, bu organizede emekleri olan köyümüzün değerli muhtarı sayın Cemal Demirer'e, Kur'an Kursu Öğreticisi kardeşimiz Gülçin Ayaz ve Kur'an Kursunda eğitim gören değerli hanım efendi kardeşlerime ve köyümüzün kıymetli halkına, sevgili çocuklarımıza ve kıymetli gençlerimize ve ismini sayamadığım bütün herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Allah niyetlerimizi kabul eylesin. Bu güzel buluşmalarımız Allah'ın rızasını kazanmamıza vesile olsun inşallah”dedi.     

Namazın ardından programa katılanlarla İlçe müftüsü, Zikir ve Tesbihatta bulundu. İlçe müftüsü Arcaklıoğlu tarafından yapılan Dua ile program sona erdi. 

İlçe Müftülüğünce organize edilen “Sabah Namazı Buluşmaları” uygulanmaya devam edecektir.

Yapılan ibadetlerin ardından çorba ikramında bulunuldu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2979
13.02.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın