Pass

Çaycuma Mimar Sinan Ortaokulu’nun 4’sünü düzenlediği 4006 TUBİTAK Bilim Fuarının açılışı gerçekleştirildi.

Okul binasında gerçekleştirilen açılışa, Kaymakam Keçeli, Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökce, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdür Vekili Erkan Arslan, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, SGK Çaycuma Şube Müdürü Hasan Hüseyin Çetinkaya, ADD Çaycuma Şubesi Başkanı Kıvılcım Kalyoncu, Çaycuma Devlet Hastanesi Baş Hekimi Gürkan Kertiş, KYK İbrahim Ethem Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Acar, daire, okul ve banka müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Fuarın açılış kurdelesini öğrenciler ile birlikte kesen Kaymakam Serkan Keçeli, 15 öğretmenin danışmanlığında160 öğrenci tarafından hazırlanan, 64 projeyi tek tek inceleyerek, çalışmalarda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik edip başarılar diledi.

Keçeli, “Bilim fuarlarında gerçekleştirilen projelerle birlikte bizim çocuklarımız araştırmayı, yeni bir şeyler öğrenmeyi hatta keşfetmeyi öğreniyorlar. Hayata farklı bakış açısıyla bakmayı sağladığı için bu projeleri çok değerli görüyorum. Çaycuma’daki okullarımız da bu konuda oldukça başarılılar, inşallah aratarak devam eder. Bir proje bir öğrencinin ‘ben neyi başarabilirim, hayatta ne için çözüm bulabilirim’ sorusuna cevap veriyorsa bu projelerin amacına ulaştığını düşünüyorum” diye konuştu. Okul Müdürü İsmail Baş ise, “Geleneksek hale getirdiğimiz TUBİTAK Fuarlarımız oldukça ilgi görüyor. Öğrencilerimiz gerçekten başarılı projeler ortaya çıkarıyor Okulumuz adına projelerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

Öğrencilerin hazırladıkları birbirinden farklı ve yaratıcı projeler katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3232
25.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın