Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Sivil Havacılık Yüksekokulu 1. Geleneksel Uçurtma Şenliği 29 Mayıs Pazar günü Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Kampüsü’nde saat 11.00’da meraklılarını misafir edecek. 

Bul yıl ilki düzenlenecek olan şenlik, dolu-dolu içeriğiyle katılımcılara keyifli bir gün yaşatacağının habercisi. Çaycuma Sivil Havacılık Yüksekokulu, uçurtma uçurmaktan zevk alan ve gökyüzüne sevdalı büyük küçük herkese etkinliklerinin kapılarının açık olduğunu söylediler. Etkinlikte uçurtmalarınızı uçurmanızın yanı sıra ailenizle birlikte güzel bir Pazar gününü açık havada piknik yapma fırsatı bularak geçirebilirsiniz.

Rektör Özer: “Sivil Havacılık Uçurtma Şenliği Çaycuma’ya hareketlilik katacak bir etkinlik olacak. Uçurtma şenliğinin çocukların eğlenmesini yanında bilime merakının artıracak bir etkinlik olduğunu belirten BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer şunları söyledi: “ Bilindiği gibi Çaycuma Sivil Havacılık Yüksekokulu kısa zaman önce kurulmasına rağmen önemli bir konuma geldi. Günümüzün en gözde meslekleri arasında yer alan havacılık sektörüne nitelikli personel yetiştirme konusunda önemli çalışmalar yürütecek yüksekokulumuz çocuklarımız ve gençlerimiz için bu yıl önemli bir etkinliğine imza atacak. 1. Uçurtma şenliğinde çocuklarımız ve gençlerimiz gönüllerince eğlenecek. Ben tüm Zonguldak halkını şenliğimize davet ediyorum.” dedi.

Sivil Havacılık alanında Etkinlik programı ise şöyle: "Ücretsiz uçurtma dağıtımı, Bilgisayarda uçuş simülasyonu yaptırılması, İnsansız hava aracı gösterisi, Model uçakların tanıtımı, Yemek ikramları, Ödüllü yarışmalar."

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2702
27.05.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın