Pass

Çaycuma’da demokrasi nöbetinde geç saatlerde protokol vatandaşlar meydanları doldurdu.

Nöbete; AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, Askerlik Şubesi Başkanı Gökhan Kara, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Memur Sen İlçe Temsilcisi Kenan Tunç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çaycuma Ziraat Odası Başkanı, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Eğitim Bir Sen Çaycuma Temsilcisi Ersoy Salman, Türk Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi Tarık Aslan, Çaycuma eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen daire müdürleri ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal birer konuşma yaparak darbe yapanları kınadılar.

Son günlerde yaşanan olayların Türk milleti olarak her zaman bir olmak zorunda olduğumuzu gösterdiğini söyleyen Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli; “Birlik ve beraberliğe her zamankinden çok ihtiyacımız olan günler yaşıyoruz. Altını çizerek belirtmek istiyorum ki başta Çaycuma olmak üzere, Türkiye’nin değişik yerlerinde meydanları dolduran sizler, tarihe kalın ve büyük harflerle not düştünüz. Darbe girişiminde bulunanlara ‘Milet olarak bizim olduğumuz yerde darbe yapamazsınız, Artık Cumhuriyetin ve demokrasinin sahibi millettir” dediniz. İhtiyaç olduğunda biz sonuna kadar milli irademize ve demokrasimize sonuna kadar sahip çıkarız. Gerekirse bunun için canımızı ortaya koyacağımızı göstermiş olduk. 208 demokrasi şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimiz bozmasın inşallah” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise darbecilere ‘Şerefsiz’ diye tabir ederek; “Okyanus ötesinde bize dost görünen bir ülke ve bu ülkenin beslediği bir terörist başı var. ‘Bizim çocuklar fetih etti’ diyeceklerdi, diyemediler. Çünkü bu halk artı k evlerinde oturan eski halk değil. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız da şapkasını alıp giden bir lider değil. Sizler tanklara, helikopterlere iman dolu göğsünüzü siper ettiğiniz için başaramadılar. Sizler direnmeseydiniz bizler, ben kim bilir nerde olurduk. Kelleyi sizin sayenizde kurtardım. Allah sizden razı oldun. Artık basında o kadar gelişti ki, TRT’nin yanında yüzlerce kanal ve yayın kuruluşu vardı. Onu hesap edemediler. Evlatlarımız aslanlarımız gibi TÜRKSAT’ ve MİT’i korudu ki ele geçiremediler. Bu darbecilerde azıcık şeref olsaydı, yakalandıklarında yüzlerine saklamak yerine kafalarına sıkarlardı” şeklinde konuştu.    

Konuşmaların arasında dev Türk bayrağı açan vatandaşlar tekbir getirerek “Feto’ya İdam” sloganları attı. İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu dua ederek, tüm şehitlere rahmet diledi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3011
19.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın