Pass

Tüm yurtta olduğu gibi Çaycuma’da demokrasi nöbeti devam ediyor.

Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalığa, Kaymakam Serkan Keçeli, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Burak Erol, Gençlik Merkezi Müdür Şendoğan Kaya, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Şükrü Güner, Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Diva sen İlçe Temsilcisi Yusuf Bayhan, Memur Sen İlçe Temsilcisi Kenan Tunç, Gökçebey Özel İdare Müdür İzzet Turpçu da eşlik etti.

ÇOLAKOĞLU; “TABİRİ CAİZSE TÜRKİYE UÇURUMUN EŞİĞİNDEN DÖNMÜŞ”

Topluluğa hitaben ilk konuşmayı yapan AK Parti İlçe Başkanı Çolakoğlu, gün geçtikçe olayın ne kadar vahim olduğunu belirterek; “ Sosyal medyadan ve basından o gece neler yaşandığını daha net görmeye başladık. Yeni yeni görüntüler ve ses kayıtları artık televizyonlarda yayınlanmaya başladı. Tabiri caizse Türkiye uçurumun eşiğinden dönmüş. Bizler yine bu meydanları boş bırakmayarak darbeye hayır diyeceğiz. Bizleri yalnız bırakmayan tüm kamu ve kurum temsilcilerine, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Yaşanın olayın darbe değil eşkıyalık olduğunu vurgulayan Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Burak Erol, “ Bir milletin asıl gücü, topu, tankı, tüfeği değildir, imanlı ve inançlı evlatlarıdır. Boğaz köprüsünde tankın önüne yatan gençlerimiz, kendilerine doğrultulmuş namluyu, ucundan tutan yaşlılarımız, aksakallılarımız darbeyi püskürtmüştür. Bu aziz millet tarihte 17 defa devlet kurmuştur. Yeryüzünde 17 defa devlet kurun başka millet yoktur. Bu millet şer güçlerin kendilerine kurmuş oldukları tuzaklara hiçbir zaman meydan vermeyecektir. Tekrar bizleri bölmek ve bizleri birbirimizi düşürmek isteyecekler. Ama gördüğünüz gibi hepimiz buralardayız. Partiler üstü bir yaklaşımla devletimize sahip çıkıyoruz” şeklinde konuştu.

Gecenin en etkili konuşmasını gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir şunları söyledi; “1071’de Malazgirt’te Sultan Alparslan’a, 1453 de İstanbul’da Fatih Sultana, Çanakkale’de Seyit Onbaşı’ya, Kurtuluş Savaşında Gazi Mustafa Kemal’e diz çöktüremeyenlerin köpekleri, bu millete diz çöktüremeyecektir. Millet olarak darbelerden çok çektik. Sultan Abdülhamit’in ellerini kestiler. Adnan Medresesi astılar. Erbakan Hocayı iktidardan indirdiler, karşı koyamadık. Ama 15 Temmuz gecesi, emperyalisttin uçakları maneviyat bahçemize dadanmış soysuzlar bu millete darbe yapmak istedir. Üç tane ağaç için kıyamet koparanlar, 15 Temmuz gecesi uçaklar, tanklar, helikopterler milleti bombalarken, evlerine çekilip ellerini ovuşturmaya başladılar. Darbe olsa da bu hükümetten kurtulsak diye çok beklediler. Başarılı olamadılar, çünkü Allah inananların yanındadır.”  

Birlik ve beraberlik için alanlarda toplanmaya devam edeceklerini söyleyen Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş,” İnşallah birliğimiz daim olur, bu arbedeyi en az kayıpla atlatmış oluruz. Tüm şehirlerimizi Allah rahmet eylesin. Ne bayrağımız inecek, nede ezanımız inecek” dedi.

Gecenin sonunda duayı İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu yaparken, Allah bu asil ve yüce milleti, zalimlerin kötü yollarına düşürmesin” dedi. Dev Türk bayrağı açan vatandaşlar sık sık tekbir getirdi.

Haber. EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3564
20.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın