Pass

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfının yaz etkinlikleri kapsamında her sene gerçekleştirdiği projelerden biri olan Anadolu Yaz Gönüllüsü Projesi, 11 Temmuz 2016 itibariyle başladı.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfının yaz etkinlikleri kapsamında her sene gerçekleştirdiği projelerden biri olan Anadolu Yaz Gönüllüsü Projesi, 11 Temmuz 2016 itibariyle başladı. Anadolu Yaz Gönüllüsü projesi; Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki TEGV gönüllülerinin yaz etkinlikleri bir dönemi boyunca yaşadıkları şehrin dışında bir şehirde, ilköğretim çağındaki çocuklar için TEGV etkinlik noktasında gönüllülük yaparak deneyim kazanmalarını hedefliyor. Bu sene yoğun ilgi gören Anadolu Yaz Gönüllüsü Projesi için, 17 etkinlik noktasından 34 proje başvurusu alındı. Gönüllü başvuruları ve projeler, tercih edilen yerler, yaratılan yerel kaynak ve gönüllü ihtiyacı ve bütçe kriterleri çerçevesinde değerlendirildi. 2016 Anadolu Yaz Gönüllüsü Projesi kapsamında; 7 farklı etkinlik noktamızdan 10 gönüllümüz;  Antalya, İzmir Çiğli Eğitim Parkları, Zonguldak Çaycuma Ayten Maksut Çavdar Çaycuma, Giresun Öğrenim Birimi Aysel ve Mesut Taftalı Etkinlik Merkezi, Çorum, İzmir Balçova ve Sivas Divriği Öğrenim Birimlerin’e Anadolu Yaz Gönüllüsü olarak yönlendirildi. Kocaeli Öğrenim Biriminde gönüllülük yapan Başak Erdoğan Kumbarank projesini uygulamak için Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimine gelerek, projesini hayata geçirmeye başladı. Ayrıca etkinlik noktasında yapılan Küçük Şefler Mutfakta, Resim Atölyeleri ve gezi etkinliklerinde destek oluyor.

Haber. EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2534
21.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın