Pass

Çaycuma Demokrasi Nöbeti tutmaya devam ediyor. Çaycuma Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalığa, Kaymakam Serkan Keçeli, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Nebioğlu Belediye başkanı Ertan Aydoğan,Filyos belediye başkanı Ömr Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Burak Erol, Çaycuma Eski belediye başkanı Mithat Gülşen, Devrek ve Gökçebey ilçelerinden gelen STK üyeleri, ilçe gençlik Spor müdürü Erkan Arslan, Gençlik Merkezi Müdür Şendoğan Kaya, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Şükrü Güner, Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Diva sen İlçe Temsilcisi Yusuf Bayhan, Memur Sen İlçe Temsilcisi Kenan Tunç, Gökçebey Özel İdare Müdür İzzet Turpçu da eşlik etti.

Çaycuma Gençlik Spor müdürlüğü ve ilçe gençlik merkezi ile ortaklaşa yapılan program, sabah Namazına kadar devam etti.  

Çolakoğlu “Sevgili Çaycuma’lılar gün geçtikçe olayın ne kadar vahim olduğunu daha da anlamaktayız. Sosyal medyadan ve basından o gece neler yaşandığını daha net görmeye başladık. Yeni yeni görüntüler ve ses kayıtları artık televizyonlarda yayınlanmaya başladı. Tabiri caizse Türkiye uçurumun eşiğinden dönmüş. Bizler yine bu meydanları boş bırakmayarak darbeye hayır diyeceğiz. 3 aylık OHAL bizlerin özel yaşantısına müdahale değil, daha hızlı ve sağlıklı kararlar alınabilmesi için yapılmıştır. Bizleri yalnız bırakmayan tüm kamu ve kurum temsilcilerine, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Darbe girişimini protesto etmek için Çaycuma Meydanından toplanan BBP'li grup adına Konuşma yapan Çaycuma BBP ilçe Başkanı Şükrü Güner; “ 15 Temmuz'da Türk halkının görülmemiş bir birlik ve beraberlik örneği göstererek, ilk defa bir darbeye karşı koyduğunu ve başarılı olduğunu belirtti.Halkın gücü ile engellenen bu girişimin arkasında, FETÖ/PDY terör örgütünün olduğunun çok açık ve net olduğuna işaret eden Güner, Meydanlarda nöbet tutmaya devam edeceklerini belirtti.

Çaycuma Meydanında Demokrasi Nöbeti tutan Muhtarlar Derneği başkanı Ekrem Çelen “Biz millet olarak bir ve beraber olursak, sırtımızı hiç kimse yere getiremez. 15 Temmuzda ise büyük bir alçaklıkla karşı karşıya kaldık, bunu yapan insan olamaz. Bu milletin özgürlüğünü ve hürriyetini kimse elinden alamaz. 15 Temmuz demokrasi bayramı için muhtarlarımızla birlikte halkımızla omuz omuza olduğumuzu gösterdik” ifadelerine yer verdi.

Çaycuma meydanda toplanan Halka hitaben muhtarlar derneği adına konuşan Muhtarlar Derneği başkanı Ekrem Çelen “15 Temmuzda derin ve köklü bir devlet geleneğine sahip olan aziz Türk Milleti ve onun gözbebeği halkımız, demokrasiye bağlılığını göstermek için Cumhurbaşkanımızın talimatıyla sokaklara indi. Her şeye rağmen meydanları terk etmeyen vatandaşlarımıza minnettarız. Dün olduğu gibi bugünde Türkiye Cumhuriyetinin bütünlüğünü hedef alanlara karşı meydanlarda kalmaya ve tek yürek olmaya devam edeceğiz. Dost düşman şunu bilsin ki; muhtarlarımız, milletimiz gibi demokrasiye zarar vermeye çalışan her türlü girişimin karşısındadır. Bu süreçte muhtarlar olarak milli iradenin yanında üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız” dedi

Demokrasi Nöbetinde Konuşan Yeni Mahalle Muhtarı Teoman Temelkuran; “ Başaramadılar, Allah’ın izni ile başaramayacaklar. Çünkü bizim Alparslanlar gibi emniyet güçlerimiz var. Çünkü bizim dış güdümlü, vatan haini sözde komutanlardan emir alsa dahi anasına, babasına, vatanına, milletine canı pahasına da olsa silah doğrultmayacak vicdanlı, hela süt emmiş Mehmetçiklerimiz var. Bizim bayrağına, demokrasisine, milli iradesine, başkomutanına, korkmadan ellerine kefenlerini alıp sokaklara vatanını müdafaa etmek için koşan aziz milletimiz var. Biz Suriyeli değiliz. Biz Mısır’da değiliz. Irak’da değiliz. Biz anıyla şanıyla Türkiye Cumhuriyetindeyiz. Sizin bu vatanı bölmeye gücünüz yetmeyecek.

Allah, bu milli irada nöbetimizde bu demokrasi nöbetimizde birliğimizi, beraberliğimizi bağlılığımızı muhafaza ederek, bu kalkışmadan alnımızın akıyla hayırlı ile sonlandırmayı, bizlere, devletimize nasip etsin”dedi. Meydanı dolduran binlerce kişiden alkış aldı.

Haber. EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3323
21.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın