Pass

Darbe girişiminin bastırılmasının ardından halk meydanlardan ayrılmıyor. Çaycuma demokrasi nöbetine devam ediyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın iştiraki ile gerçekleştirilen nöbete; Kaymakam Serkan Keçeli, Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdür Vekili Erkan Aslan, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, Memur-sen ilçe başkanı Kenan Tunç, Ensar vakfı Çaycuma şube başkanı Vedat Emeksiz, Türk-Eğitim Sen şube başkanı Tarık Arslan,  Gökçebey Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu, TSO Başkanı Rıfat Sarsık, Eğitim-Bir Sen şube başkanı Ersoy Salman, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı işe başlayan nöbette Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Tehlike geçene kadar meydanları boş bırakmayacaklarını ve Çaycuma’nın sesini gerektiği yerlere duyuracaklarını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu; “Birlik beraberlik için halkımız tankların önünde durdular. Helikopterlerin silahların altında devletini milletini savundular. Biz geri adım atmayacağız. Bütün sivil toplum kuruluşlarını bu meydana davet etim. Ancak Türkiye için herkesin davete gerek olmadan meydanlarda olması gerekir. Bu meydanlara inenlere teşekkür ediyorum. Kadınlarımız evlerinde çocuklarını bırakıp, yaşlılarımız hastalıklarını unutup meydanlara indiler. Allah razı olsun. Bu kara günleri sabaha kadar nöbet tutarak atlatacağız ”diye konuştu.

AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın ise konuşmasında şunları söyledi; “Bu ülkede bir avuç vatan haini var. Bu vatan hainlerine gereken cezayı yasalar içinde hükümetimiz verecektir. İstiklal Marşımızın ilk kelimesi ‘Korkma’ dır. Eğer korkarsak bu bayrak inecek, bu ezan susacak, bu vatan elden gidecektir. Allah korusun o zaman başka ülkelerin kapısına dayanırız. Bu birlik ve beraberlik elden gitmediği sürece bizi günler bekliyor. Emperyalistler bize diz çöktüremediler. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza teşekküre ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum”.

Türk milletinin sözü edildiği gibi gerçekten ‘Aziz’ olduğunu ifade eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, ülkenin büyük bir oyun içinde olduğunu söyledi.

Ulupınar; “Rabbim sizlere sıkıntı üzüntü vermesin. Ülkeyi parçalamak, vatanı bölmek, milleti birbirine düşürmek istiyorlar. Geçen hafta bugün darbe olduğu gece Cumhurbaşkanımız sosyal medyadan emir verdi. Sokaklara çıktık. Aziz ve eli öpülesi milletimiz darbeyi önledi. ‘Milleti yaşat ki, millet yaşasın’ diye bir söz vardır. Siz o akşam bu devleti yaşattınız. Ama ülkemizde kamu düzeni var. Bilinçli halkımızı var. Kamu düzeni olmazsa namusumuz, sağlığımız, huzurumuz, güvenliğimiz olmaz.

Eğer bu darbe iki gün sürseydi vatandaşlarımız uçak ve helikopter kullanmayı öğrenecekti. Bir gecede tank kullanmayı öğrendiler. Bu iman gücüdür. Allah oyunlarını bozdu. Bu darbe gece 00.03’de biz uyurken olacaktı. Bir vatansever asker bunu fark etti. İhbarda bulundu, erken saate almak zorunda kaldılar. Darbenin seyri değişti. Bu ülke darbelerden çektiği kadar hiç bir şeyden çekmedi. Bu uçaklar sadece Fethullah’ın emri ile kalkmadı. Dışarıdan güçler emir verdi. Çünkü Cumhurbaşkanımızı, meclisimizi bir kalıba sokamadılar. İç savaş çıkarıp ülkeye müdahale edeceklerdi. O terörist başını da alın size dini lideriniz diye özel uçakla getireceklerdi. Bir haftadır Zonguldak görevini yapıyor. Bakın sizin oylarınızla gidip görev yaptığımız meclisi bombaladılar. Çanakkale’yi geçilmez yapan inam gücüdür. Şimdi de tanklara iman gücü ile müdahale ettiler. Vatanımız olmasa biz nereye gideriz. OHAL ise hızlı temizlik için ilan edildi. Hayat normal akışında devam ediyor” şeklinde konuştu.

Daha sonra protokol ve vatandaşlar Türk bayrakları ile yürüyüş gerçekleştirdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3708
23.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın