Pass

Çaycuma’da devam eden demokrasi nöbetine mehter takımı renk kattı.

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanlığının katkıları ile günlerdir meydanlarda nöbet tutan vatandaşlara gösteri sunan mehter takımı büyük beğeni topladı.

Nöbete; Kaymakam Serkan Keçeli, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Gökçebey Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu, Çaycuma eski Belediye Başkanları Mithat Gülşen ve Orhan Yardımcı, Memur Sen İlçe Temsilcisi Kenan Tunç, Diva Sen İlçe Temsilcisi Yusuf Bayhan, Perşembe eski Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, siyasi parti ve STK temsilcileri, muhtarlar ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Osmanlının torunları olan Türk milletinin kimseye boyun eğmeyeceğini ifade eden Çaycuma eski Belediye Orhan Yardımcı; “15 Temmuz bir karabasandır. Türkiye Cumhuriyetine, demokrasimize, Cumhuriyetimize başkaldırıdır. Ama asil milletin, devletine, ülkesine bağlı, geleneklerine, göreneklerine, örf ve adetlerine, Cumhuriyetine, demokrasisine bağlı bu asil millet tanklara ve toplara göğsünü siper ederek bugünkü özgür ve bağımsız günümüzü bizlere armağan etmiştir. Ülkemizin Anadolu yakası, Avrupa yakası ile köprü olmuş duruyor. Çanakkale Boğazı bizimdir. Onun içindir ki bazı güçler her zaman ülkemizin güçlenmesinden rahatsız olmuşlardır. Bu karabasan gibi 15 Temmuzlar bize üzüntü olmamalı. Bizler kol kola el ele, gönül gönüle, yürek yüreğe, tek yumruk tek vücut olursak bizleri güçlü kılar. Biz bağımsızlık için yedi düvele meydan okumuş ahvalin çocuklarıyız. Biz 600 yıllık Osmanlının mirasçılarıyız. 100 yıllık Cumhuriyetin deneyimli vatan evlatlarıyız. Biz kimseye boyun eğmeyiz. Eğer Genel Kurmayı almaya gelen albayı alnından vuran bir astsubayımız varsa, canını siper eden bir askerimiz varsa, mahallesine darbecileri sokmamak için şehit olan muhtarımız varsa, evinde Türk bayrağından, yüreğinde imanından başka hiçbir şeyi olmayan Türk anası, topun, tüfeğin karşısında dimdik duruyorsa bu millet ilelebet yaşayacaktır. Tankın paletinin altına başını, gövdesini koyan dünyada başka bir millet yoktur. 16 Temmuz sabahı daha tanklar meydanda iken, atılan bombaların izleri temizlenmemişken, bu millet sokaklarda özgürce dolaştı. Kamu kurumlarımız, bankalarımız, işyerlerimiz açıktı. Hava, kara, deniz ve tren seferlerimiz devam ediyordu. 6 saat önce başına bomba yağan bu millet sokaklarda bağımsız ve dimdik dolaştı. Bir gün tarihte bu asil milletin davranışlarını okuyan milletler bizi rehber alacaklardır. Savaşın bile bir hukuku vardır. Parlamento, cami, okul, hastane, kadın ve çocuklar bombalanmaz. Sivil iradenin kalbi olan parlamentoya o gün bombalar yağmıştır. Zaman zaman kavga eden milletin temsilcileri o gün kol kola olmuşlar orayı terk etmemişlerdir. Ben siyasi hayatımda çok kalabalığa hitap ettim. Ama buradaki ortam başka. Sizlerin gözlerine bakmak sizlerin vatan sevgisini iliklerimize kadar hissetmek bir başka. Biz Türk ulusuyuz. Bundan böyle Türkiye Cumhuriyeti ve milletin himayesinde ilelebet bağımsızlığımız yaşacaktır. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2903
27.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın