Pass

Çaycuma Kampüsü Spor alanlarını geliştirilmeye devam ediyor.

Dönem içerisinde yapımı tamamlanıp hizmete açılan basketbol ve voleybol sahalarından sonra bu yıl Çaycuma Kampüsü’ne tenis kortu yapımına başlandı. Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Meslek Yüksekokulu eğitim- öğretim yılının başında başladığı çevre düzenleme ve alt yapı çalışmaları tamamlanarak yeni eğitim- öğretim dönemi için hazır hale getirildi. Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesindeki kampüsler arasında üçüncü büyüklükteki kampüs olan Çaycuma Kampüsü ana binasının dış cephe kaplamasının yapılması, yeni kütüphanenin yapılarak nitelikli bir şekilde tefrişatı, çalışma salonu yapımı,öğrenci yemekhanesinin yeniden düzenlenmesi, Gıda Teknolojisi ve Ormancılık ve Orman Ürünleri Bölümleri ile ilgili iki yeni laboratuvar yapımı çalışmaları tamamlandı.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, "Çaycuma Kampüsü Farabi ve İbn-i Sina Kampüslerinden sonra Çaycuma Kampüsünün üçüncü büyük kampüsüdür. Sürekli gelişmesi için çalışma içindeyiz. Çaycuma Kampüsümüz hızla büyüyen bir kampüsümüzdür. Çaycuma’da daha önce bulunan Çaycuma Meslek Yüksekokulundan sonra açılan Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Sivil Havacılık Yüksekokulu ve Sakine-Şevki Yurtbay Gıda Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi ile birlikte farklı alanlarda gelişen bir kampüs haline gelmiştir. Bu nedenle binaları ve derslikleri daha verimli kullanmak durumundayız. Artan öğrenci kapasitemiz ve doğan yeni ihtiyaçlar nedeniyle başlattığımız çalışmalarımız tamamlandı. Çaycuma MYO kampüs ve derslikleri yeni eğitim-öğretim dönemine hazır hale geldi. Yeni yapılan Hikmet Odabaş Çalışma Salonu da bu yıl Çaycuma MYO öğrencilerimizin hizmetinde olacak.Öğrencilerimizin kaliteli eğitim almaları en büyük amacımız ve borcumuzdur.Üniversitemizin her birimi, öğrencileriyle ve personeliyle birlikte bizim için çok önemli.Hangi kampüsün neye ihtiyacı varsa üzerinde titizlikle duruyor ve hızla talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin kaliteli bir eğitim almaları en büyük amacımız ve borcumuzdur. Çaycuma Kampüsü son beş yıl içinde inanılmaz bir değişim yaşadı. Çaycuma Kampüsü üç bine yakın öğrencisiyle öğrenci yoğunluğu her yıl artan, aynı zamanda yatırımlarımızın da her yıl arttığı bir kampüsümüz oldu. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha da güçlü bir kampüs haline gelecektir” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3392
24.08.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın