Pass

Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen muhtarlar adına Cumhurbaşkanlığı makamına dilekçe yazarak silah ruhsatlarında düzenlemeye gidilmesini ve en az 5 yıl muhtarlık yapanların, muhtarlıkları bittikten sonra maaş bağlanmasını istedi.

115 köy ve mahalle muhtarının imzasının bulunduğu bir dilekçeyi Cumhurbaşkanlığı makamına ilettiklerini ifade eden Ekrem Çelen’in tüm muhtarlar adına yazdığı dilekçesi şu şekilde; “Zonguldak ili Çaycuma İlçesi muhtarları olarak, sizlerden talebimiz en az 5 yıl muhtarlık yapmış e muhtarlığı sona ermiş muhtarlarımızın silah ruhsatlarından ücret alınmamasını, basit suçlardan silah ruhsatları iptal olmuş ve olay üzerinden 5 yıl geçmiş muhtarlarımızın tekrar silah ruhsatı almaları, 5 yıl görev yapıp ayrılan muhtarlarımıza belirli bir maaş bağlanmasını, siz değerli Cumhurbaşkanımızdan talep ediyoruz” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2324
30.08.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın